≫ 

OTET SRPSKI POLITIČAR? Pogledajte snimak "otmice" koji je digao Srbiju na noge (VIDEO)

- Na ovaj način hoću da demantujem sve glasine koje postoje. Nemamo nikakvih problema. Demantujem navode o svojoj otmici. Otmice nema - rekao je Miodrag Pavlović

  • 12

Budući odbornik SRS u Skupstini opštine Apatin dr Miodrag Pavlović demantovao je glasine o tome da je navodno "kidnapovan".

- Na ovaj način hoću da demantujem sve glasine koje postoje. Nemamo nikakvih problema. Demantujem navode o svojoj otmici. Otmice nema - rekao je Pavlović u telefonskoj izjavi za Tanjugu.

- Žao mi je što je došlo do ovakve situacije. Ne radi se ni o kakvoj otmici, ni o kakvoj prisili. To je želja da se diskredituje Srpska napredna stranka ili pojedini njeni članovi - rekao je Pavlović.

On je dodao da je prethodnih dana primio više poziva od predsednika opštine Apatin i nekih članova o sastanku koji je trebalo da bude održan.

Predsednik opstine Apatin iz SPS Živorad Smiljanić optužio je lokalne naprednjake, kako su preneli mediji, da su "kidnapovali" Pavlovića ispred zgrade opštine kada je trebalo da se sastane sa njim.

- To su sve moji prijatelji i zao mi je što se to sada tim ljudima pripisuje - rekao je Pavlović ne ulazeći u detalje.

On je objasnio da je bio prvi na listi SRS i da je ta stranka osvojila dva odbornička mandata - jedan je njegov a drugi Miodraga Cvijetićanina.

Pavlović je rekao da će njih dvojica biti budući odbornici i da je za sada to jedina činjenica, a da je ostalo "sve naduvano".

(Telegraf.rs / Tanjug)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • gorgeous

    11. maj 2016 | 10:54

    Pa mi živimo na divljem zapadu. Ne sme čovek da prizna da su ga oteli u sred bela dana, što je i više nego očigledno jer ko zna čime su mu zapretili!!!! vidi se da je sve organizovano, i da ovaj lik što "kao gleda" učestvuje jer im daje signal da mogu da krenu. UŽAAAASSSSS

  • Warhammer

    11. maj 2016 | 10:34

    Ma to su mu prijatelji navratili da ga podsete na onu uslugicu za koju su ga castili sa nesto evrica.

  • vuk popovic

    11. maj 2016 | 09:41

    Sto se cudite? Ruse zgrade sa fantomkama, evo sada se otimaju odbornici.. Sta je sledece?

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA