Vučić ODGOVORIO Ljajiću na njegovu najavu da će se kandidovati za PREDSEDNIKA SRBIJE! Evo šta mu je rekao

- Imam puno poverenja u Ljajića i njegove odluke, on kao partijski lider ima pravo da donosi odluke kakve želi - rekao je premijer o najavljenoj kandidaturi Rasima Ljajića za predsednika države

  • 69

Premijer Srbije Aleksandar Vučić izjavio je danas da lider SDPS Rasim Ljajić, koji je najavio kandidaturu za predsednika države, ima pravo da donosi odluke kakve želi, ali da njega sada ne zanimaju predsednički izbori.

VUČIĆ O RUŠENJU SAVAMALE: Oni koji su to uradili noću su kompletni idioti!

- Imam puno poverenja u Ljajića i njegove odluke, on kao partijski lider ima pravo da donosi odluke kakve želi. Neću da se bavim predsedničkim izborima, bavim se važnim stvarima za narod - istakao je Vučić.

DONEĆEMO GLASOVE VUČIĆU! Ljajić tvrdi da je njegova stranka mala ali pouzdana

On je dodao da je to Ljajićeva samostalna odluka:

- Nije je doneo u saglasnosti sa mnom, niti ima potrebu da o tome razgovara sa mnom - rekao je Vučić okupljenim novinarima.

Foto: Tanjug Foto: Tanjug

Vučić kaže da se trenutno bavi time kako da obezbedi dobre stvari za građane, poput poboljšanja kreditnog rejtinga zemlje posle dugo vremena.

- Nemam vremena za gubljenje na politički ostrašćene tipove, različite agencije, analitičare, koji žive od izbora do izbora - poručio je.

- Rasimu želim svu sreću, on će biti deo vlade, ali me o predsedničkim izborima ne pitajte do mesec dana pred te izbore, tačnije, pitajte, ali nećete dobiti nikakav odgovor - istakao je Vučić.

(Telegraf.rs/Tanjug)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Pavle

    11. maj 2016 | 16:21

    Malo je čudno da Ljajić već sada razmišlja o predsedničkim izborima, ali svakako da na to ima pravo. Vučić ima poverenja u njega i njegovu stranku, saradnja je do sada bila odlična.

  • Ogi

    11. maj 2016 | 16:24

    Ziasta ne vidim nikakav problem da se Ljajic kandiduje za predsednika.

  • Alisa

    11. maj 2016 | 16:22

    Rasim ima pravo da donosi odluke kakve god želi, premijer ima puno poverenje u njega.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA