JELENA TRIVAN OTVORILA DUŠU: Izašla sam iz politike, sada vodim najuspešnije javno preduzeće!

- Vrlo je korektno što je premijer rekao da ne želi da polemiše o tome šta smo jedno o drugom izgovorili u političkoj prošlosti, već želi da vidi rezultate - kaže Jelena Trivan

  • 39

Nekadašnja funkcionerka Demokratske stranke Jelena Trivan, koja je sada na funkciji direktora Službenog glasnika, kaže da je javno preduzeće koje vodi za tri meseca ove godine napravilo 500 odsto veći profit od planiranog.

Jelena Trivan v.d. direktora Službenog glasnika, Ljušić smenjen

Ona je istakla da je jako zahvalna što joj je njen nekadašnji oponent Aleksandar Vučić pružio priliku da vodi to javno preduzeće.

- Vrlo je korektno što je premijer rekao da ne želi da polemiše o tome šta smo jedno o drugom izgovorili u političkoj prošlosti, već želi da vidi rezultate i ja sam se trudila da preduzeće koje vodim bude jedno od najuspešnijih javnih preduzeća - rekla je Trivan gostujući na televiziji N1.

JELENA TRIVAN TVRDI: DS je IZGUBIO jer se pretvorio u stranku milionera i besnih džipova, a ne zbog Dačića!

Iako sebe sada smatra političkim penzionerom, prokomentarisala je pisanje lista Danas da će nekadašnji ministar odbrane Bratislav Gašić biti postavljen na mesto direktora Kontrole letenja, ističući da je to nerealna tema za razgovor.

Foto: Milena Đorđević Foto: Milena Đorđević

- Imate premijera koji je juče decidno rekao da nije razgovarao ni sa jednim koalicionim partnerom niti delio ministarska mesta, a kamoli mesto direktora jednog javnog preduzeća, ali novine moraju da podignu svoj tiraž, tako da će nas sledećih dana zatrpavati najneverovatnijim kombinatorikama - rekla je Trivan, komentarišući ostavku ministra Gašića sa mesta ministra odbrane kao svojevrstan presedan, jer zbog uvrede jedne žene niko u prethodnim vladama nikada nije podneo ostavku.

Iako Gašić nije sam podneo ostavku, već ga je razrešio premijer nakon jakog pritiska javnosti, Trivanova kaže da je postojao pritisak i u drugim slučajevima, ali da ljudi na funkcijama nisu osećali potrebu da podnesu ostavku.

(Telegraf.rs/izvor N1)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Major

    12. maj 2016 | 12:29

    Kamo srece da nisi ni ulazila u politiku,narodu bi bilo bolje,a inace si jedna od naj gorih ...

  • sanja

    12. maj 2016 | 22:02

    A kako si usla u to javno preduzece ? Preko politike. Kad si tako sposobna sto ne vodis sopstveno privatno preduzece, da vidimo koliko si sposobna.

  • Horus

    12. maj 2016 | 13:06

    Hahaha, kakve bajke za malu decu... to nema veze s politikom...

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA