LDP: Ne pristajemo na ucene DJB na Vračaru

- LDP ne obavezuju pregovori koje na Vračaru samostalno vodi Demokratska stranka (DS). Mi ne pristajemo na ucene pokreta Dosta je bilo, koji sa sedam odbornika traži da ima celokupnu vlast u opštini - naveo je Grupković

  • 7

Mihailo Grupković iz vračarskog odbora Liberalno demokratske partije (LDP) izjavio je za "Danas" da vračarski LDP ne pristaje na ucene pokreta Dosta je bilo (ÐB) koji, po njegovim rečima, želi da ima celokupnu vlast u ovoj beogradskoj opštini.

POČINJU KONSULTACIJE O VLADI: Predsednik Nikolić prvo sa Vučićem

- LDP ne obavezuju pregovori koje na Vračaru samostalno vodi Demokratska stranka (DS). Mi ne pristajemo na ucene pokreta Dosta je bilo, koji sa sedam odbornika traži da ima celokupnu vlast u opštini - naveo je Grupković.

On kaže da bi "dogovor na takvim osnovama sa DJB bio izigravanje izborne volje birača, budući da je dva puta više birača na Vračaru glasalo za koaliciju DS-LDP-SDS-Levica-Nova stranka nego za DJB".

- Zato eventualna koalicija može da se napravi samo u skladu sa realnim odnosima snaga, a to je da ÐB-u pripadne četvrtina mesta u opštini. Sve ostalo je neprihvatljivo i bolje je ići na nove izbore, nego praviti trule kompromise - kaže za "Danas" Grupković.

(Telegraf.rs / Tanjug)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Dag

    19. maj 2016 | 14:09

    Sram vas bilo! Zar smo vam zato - ukazali poverenje?... (Uzgred, SNS je svim gradjanima, na Vracaru ,poslao"preventivno" obavestenje o "mogucim",novim izborima.Tu nesto jace - "zaudara".)...

  • IQ

    19. maj 2016 | 10:04

    Kaze bolje ici na nove izbore...Pa sta oni misle da narod nema sta da radi nego da glasa na svaka 2 meseca, evo sta smo dobili kada su dosli na vlast svi samo o foteljama razmisljaju dok je narod na poslednjem mestu

  • Vračarac

    19. maj 2016 | 15:50

    DJB bi mogao malo da se uozbilji.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA