KOLEKTIVNO U SNS: Grupa građana "Naša opština Žabalj" pristupila SNS-u (FOTO)

Ta grupa građana na lokalnim izborima u Žablju ostvarila je odličan rezultat osvojivši 24 odsto glasova - saopštio je potpredsednik Izvršnog odbora SNS Damir Zobenica

  • 27

Grupa građana "Naša opština Žabalj" kolektivno je pristupila Srpskoj naprednoj stranci, izjavio je danas potpredsednik Izvršnog odbora SNS Damir Zobenica.

 

On je na konferenciji za novinare, kojoj su prisustvovali i svi članovi grupe građana predvođeni predsednikom Čedomirom Božićem, rekao da je ta grupa građana na lokalnim izborima u Žablju ostvarila odličan rezultat osvojivši 24 odsto glasova.

 

- SNS je stranka koja iznad svega ceni rezultat, a Grupa građana "Naša opština Žabalj" je zaista ostvarila dobar rezulat na lokalnim izborima u toj opštini i mogu da kažem da će Čedomir Božić biti naš kandidat za predsednika opštine - rekao je Zobenica.

 

Božić je rekao da je logično da grupa građana "Naša opština Žabalj" kolektivno pređe u SNS jer je na minulim izborima na pokrajinskom i republičkom nivou podržala Srpsku naprednu stranku.

 

Foto: Tanjug/Jaroslav Pap

Foto: Tanjug/Jaroslav Pap

 

- Uvereni smo da u narednom periodu možemo značajno doprineti razvoju naše opštine u svim oblastima života od komunalne i putne infrastrukture do pitanja sa kojima se žitelji Žablja svakodnevno susreću - rekao je Božić.

 

Sa DS i DJB nema pregovora ni oko čega.

 

Zobenica je izjavio da su Demokratska stranka i pokret "Dosta je bilo" jedine dve stranke sa kojima SNS neće pregovarati ni oko čega.

 

Zobenica je na konferenciji za novinare rekao da, osim sa Savezom vojvođanskih Mađara, još nije razgovarano ni sa jednom drugom strankom o formiranju vlasti u Vojvodini, naglasivši da će, kao što je to najavio lider naprednjaka Aleksandar Vučić, ta koalicija u Vojvodini biti široka.

 

Foto: Tanjug/Sava Radovanović

Foto: Tanjug/Sava Radovanović

 

- Daćemo priliku svima, osim Demokratskoj stranci koja je 16 godina sistematski uništavala Vojvodinu i pokretu "Dosta je bilo" koji svoje članstvo bira na osnovu nekakvih softvera, da iznesu svoj stav o novoj pokrajinskoj vladi i budućnosti Vojvodine, bez obzira što imamo dovoljan broj poslanika da sami organizujemo vlast - rekao je Zobenica.

 

On je naglasio da će ta široka koalicija imati potencijal da značajno unapredi život građana Vojvodine.

 

Zobenica je istakao da zaista veruje da će tokom naredne četiri godine biti izgrađen autoput Novi Sad - Ruma sa tunelom za Frušku goru, da će biti izgrađena pruga Beograd - Budimpešta i da će biti realizovani svi projekti koji su najavljivani u prethodnom periodu.

 

Kada je reč o imenu novog predsednika pokrajinske vlade, on je rekao da u SNS-u ta odluka još nije doneta, niti je na stranačkim organima o tome raspravljano.

 

(Telegraf.rs / Tanjug)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Crni

    22. maj 2016 | 06:53

    Kvalitet se ceni, ali se i dobro plaća.

  • Mare

    22. maj 2016 | 09:10

    Kakva Vucuceva prevara, pa on je po Srbiji osnivao grupe gradjana da bi obmanuo narod koji je mislio da glasa za cestite ljude na lokalu koji se bore za interes naroda i opstina i gradova, strasno kakava prevara i obmana naroda ali tako nam i treba...Srbe sto vise jases, kinjis i ponizavas, duze ces vladati....doka,abo kroz istoriju a Despot Vucic he to dobro razumeo...

  • Saka

    22. maj 2016 | 14:47

    Ovi su klasicni kolaboracionisti. Sutra bi isto ovako presli na stranu okupatora :)

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA