Član LDP: NATO trebalo da pobije trećinu Srba!

"Da nas je "Milosrdni anđeo" više izbombardovao, možda bismo se opametili kao Japanci i Nemci", napisao Zlatko Crnogorac na Fejsbuku nezadovoljan rezultatima majskih izbora u Srbiji

  • 12

Član Liberalno-demokratske partije (LDP) Zlatko Crnogorac, komentarišući rezultate majskih izbora u Srbiji, na Fejsbuku napisao da bi se narod opametio da je NATO pobio trećinu Srba za vreme bombardovanja.

- Dakle ovako: realno, da nas je "Milosrdni anđeo" više izbombardovao i pobio barem trećinu, možda bismo se opametili kao Japanci i Nemci, ovako smo tu gde jesmo. PS: S posebnim osvrtom, nabijem na k.... sve vas intelektualne budale koji ste beli listići. Ako su neki moji prijatelji glasali za Pantelu, Biljanu S. i Ivana Ivanovića, nek se slobodno sami unfrenduju - napisao je izvršni producent "Parobroda", nezadovoljan rezultatima izbora, posebno onih u Beogradu, gde LDP nije prešao cenzus.

On je otišao korak dalje, pa je i na Tviteru nastavio da s neistomišljenicima polemiše i brani svoj stav.

U LDP-u nisu bili voljni da komentarišu ove ispade svog člana.

- Nemamo nameru da komentarišemo ičije pisanje na Fejsbuku. Niko nema pravo da nečije stavove iznesene na društvenim mrežama dovodi u vezu sa stavovima LDP-a. Zna se šta je politika LDP-a - izričiti su u ovoj stranci.

Crnogorac je samo odgovorio da ne želi ništa da komentariše.

- Nisam nikakav ni stranački, ni državni, ni opštinski funkcioner, već samo zaposlen u ustanovi kulture "Parobrod" - rekao je on.

Zlatko Crnogorac je na listi kandidata Preokreta za Skupštinu grada Beograda. Crnogorac je, inače, i bloger na zvaničnom sajtu LDP-a. U njegovoj biografiji na sajtu ove političke stranke takođe je navedeno da se, osim kulturom, bavi i organizacijom logistike i advertajzinga u modi.

Bio je i izvršni producent koncerta svetskih grupa koje su imale koncerte u Beogradu: Duran Duran, Rolingstonsa, Polisa, Bajage, Kikija Lesendrića, U2 u Zagrebu, ali i otvaranja i zatvaranja Beogradske univerzijade...

(Izvor: Kurir)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Djoka

    21. maj 2012 | 13:43

    Ovaj covek radi u kulturi... sramota...nije ni cudo sto nam je ovako, kad ovakvi rade u kulturi i na listama su za poslanike. Mada da ima mozga ne bi sledio narkomana.

  • Gorana

    21. maj 2012 | 08:55

    E zbog ovakvih i slicnih Chedi mi sada imamo Nikolica za predsednika.

  • Sada exLDP

    21. maj 2012 | 15:10

    Bolesno, pitam se da li bi tako nešto izjavio da je poginuo neko tebi blizak? Ako si liberal, onda moraš da budeš svestan da to nosi i određene poglede na svet, između ostalog da poštuješ tuđe mišljenje, ili si možda liberal u onoj meri u kojoj tebi odgovara? Čudno je to kako smo svi demokrate, liberali, ali kada se ta naša `demokratičnost`, `liberalnost` testira, onda budemo gori od najgorih. Stav tipičnog radikala, ako se ne slažeš sa mojim mišljenjem, onda si protiv mene, shodno tome, ne treba da postojiš. Još jednom, fuj!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA