Dačić: Saglasan sam sa Vučićevom porukom

Ukoliko smo saglasni sa tim, i premijer sa profilom naše koalicije, mislim da tu nema dileme, rekao je Dačić i poručio da je za Srbiju važno da u naredne četiri godine ide krupnim koracima napred kako bi nadoknadila sve što je propustila prethodnih godina

  • 73

Predsednik Socijalističke partije Srbije Ivica Dačić izjavio je da je razumeo jučerašnju poruku premijera Srbije i da je saglasan s tim da je Srbiji potrebna borbena vlada posvećena ciljevima, bez obzira na teškoće.

PET MILIONA DOLARA ZA SLOBINU GLAVU ISPLAĆENO NA KIPRU? Nakon Legijinog svedočanstva pokreće se istraga

Dačić je, odgovarajući na pitanja novinara u Vladi Srbije, rekao i da će predstavnici koalicije SPS-JS prihvatiti premijerov poziv na razgovore o formiranju nove vlade i ponovio da je za budućnost Srbije, prema njegovom mišljenju, najbolja politička opcija da se saradnja tih stranaka i SNS-a nastavi.

DAČIĆ: Nastavak saradnje SPS i SNS je važan za celu Srbiju

Lider SPS-a je dodao i da je važno da se saradnja bazira, ne na tome ko šta nudi i ko šta traži, već oko saglasnosti u vezi sa deset tačaka budućeg rada nove vlade.

Foto: Milena Đorđević Foto: Milena Đorđević

Ukoliko smo saglasni sa tim, i premijer sa profilom naše koalicije, mislim da tu nema dileme, rekao je Dačić i poručio da je za Srbiju važno da u naredne četiri godine ide krupnim koracima napred kako bi nadoknadila sve što je propustila prethodnih godina.

Dačić se i našalio, rekavši da bi, za razliku od premijera, njemu više odgovaralo kada bi sastanci sa strankama bili od ponoći do pet ujutru, a ne kada bi počinjali u pet ujutru.

(Telegraf.rs/Tanjug)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Aca

    25. maj 2016 | 17:16

    Dacic je spreman na sve samo da bude deo vlasti. Strasno...

  • Era

    25. maj 2016 | 16:15

    Dacic po svom obicaju cini sve i pristaje na sve samo da ostane u vladi.

  • Mirko

    25. maj 2016 | 16:21

    Dobro je kada se govori o saradnji ali njegova je malo sumnjiva.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA