KREMANSKO PROROČANSTVO: Tomi na izborima pomogla "viša sila"

Fotografiju Tomislava Nikolića je pred izbore u mistično bure ubacio samozvani čuvar mita o Kremanskom proročanstvu Dragan Pjević, koji objašnjava da je to pomoglo ne samo njemu već i Koštunici i Tadiću

  • 3

Tek što su objavljeni rezultati predsedničkih izbora u Srbiji, Ere su požurile da, u svom stilu, prokomentarišu rezultate. Tako je Dragan Pjević, samozvani čuvar mita o Kremanskom proročanstvu, utvrdio da je prvog čoveka države izabrala "viša sila" - uz njegovu malu, ali nesebičnu pomoć.

Neobičnu konstataciju vlasnika turističke agencije "Kremnaturist" prati i analiza "čuda" koje se zbilo na biralištima.

- Proročanstvo "kaže" da onaj ko pretenduje na presto, prvo mora da dođe u Kremna, što je potvrdila i praksa. Pre prevrata 2000. ovde je dolazio Koštunica, a uoči izbora 2004. svraćao je i Tadić. Zato su i pobedili - smelo tvrdi Pjević, objašnjavajući kako je baš Nikolić bio njegov "pik".

Zato mu je, veli, i pomogao. Uz objašnjenje da poseduje mistično bure, u kojem se svojevremeno kralj Petar Prvi skrivao od potere Miloša Obrenovića, gde još čuva drvenu skulpturu kralja, kaže da je pred ove izbore unutra ubacio i fotografiju Tomislava Nikolića. To je, tvrdi, dovelo do pobede naprednjaka, a ujedno i objašnjava kako je to budući predsednik trijumfovao, a nije lično bio u Kremnima pre glasanja.

Priznajući da ga je uredno pozvao da to učini, Pjević "replicira" da je ovoga puta pomoglo i to što je stavljanje Nikolićeve fotografije u mistično bure odobrio "uticajni član SNS-a iz Užica Petar Đurić", kao dostojna zamena.

(Telegraf.rs / Izvor: Večernje novosti)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Bezimena

    22. maj 2012 | 15:16

    Daj ubaci i fotografiju citave Srbije i Kosova i Metohije pa da nam krene bolje, a ne samo pojedinca...Kakve koristi Srpski narod je imao od njihove vlastI???

  • dramlija

    22. maj 2012 | 12:18

    koja glupost

  • baba sera sa trga

    22. maj 2012 | 11:52

    da,evo i ja sam mu gledala u SOLJU!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA