Glišić: RIGOROZNIJA KONTROLA stranačkih organa

Predsednik Izvršnog odbora SNS Darko Glišić kaže da će se uvesti stroga kontrola ljudi na javnim funkcijama na lokalu, kako bi nerad, nepotizam i bahaćenje bili iskorenjeni ili smanjeni

  • 89

Novi predsednik Izvršnog odbora SNS Darko Glišić izjavio je danas da su prvi potezi koje će povući neuporedivo strožija i rigoroznija kontrola rada lokalnih stranačkih organa.

- Uočili smo da je bilo dosta velike razlike između lokalnih izbora i republičkih izbora i tamo gde je to u jasnom raskoraku i gde su velike razlike lokalne i republičke liste, ispitaćemo zbog čega je došlo do tako drastično promenjenih rezultata - rekao je Glišić za RTS.

Nećemo tolerisati bahato ponašanje naših članova koji su na visokim pozicijama u preduzećima, poručuje novi predsednik IO SNS!

Foto: sns.org.rs Foto: sns.org.rs

Istakao je da će se uvesti sistem gde će sve ljude koji su nosioci pre svega lokalnih javnih funkcija neuporedivo strožije kontrolisati, jer, kako je rekao, želja je da nerad, nepotizam, bahaćenje, bude u potpunosti iskorenjeno i smanjeno na najmanju moguću meru.

- Želimo da maksimalno iskorenimo pojavu nepotizma, u kojoj je muž na jednoj funkciji, žena na drugoj, ili bliski srodnik", rekao je Glišić.

BIĆE PROMENA, KOLIKO SUTRA: Vučić najavio smenu pojedinih DIREKTORA JAVNIH PREDUZEĆA!

Govoreći o direktorima javnih preduzeća, istakao je da će morati da daju jasne rezultate, kao i da jednom mesečno "polažu račun" šta su uradili.

- To nisu njihova privatna preduzeća, to su opštinska, javna, državna preduzeća za koje su dobili poverenje, pre svega u ime SNS, da naprave određene rezultate, ako njih nema, biće promenjeni, ukoliko "ne daj bože" bude negde bahaćenja, nepotizma, sledi jasna kazna - rekao je Glišić.

(Telegra.rs/Tanjug)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • branka

    3. jun 2016 | 12:24

    Doke se bahatosti e stane na kraj nema napredka!

  • Mihajlo

    3. jun 2016 | 10:44

    Mora Srbija da se promeni i reformise. Jedino tako mozemo krupnim koracima napred.

  • bora

    3. jun 2016 | 10:39

    Nadam se da će Izvršni odbor stranke konačno započeti dugo očekivanu kontrolu rada odbora na lokalnom nivou.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA