PRVI DAN U PARLAMENTU NA DRUŠTVENIM MREŽAMA: Evo šta su tvitovali poslanici

Radulović se požalio da su poslanici njegovog poslaničkog kluba smešteni u ćošak sale, a nisu mu se svidele ni cene u skupštinskom restoranu, dok Vjerica Radeta (SRS) nije bila oduševljena odevnom kombinacijom poslanika Dveri, koji su se pojavili u narodnoj nošnji

  • 7

Pojedini poslanici požurili su i "pretekli" dnevni red prvog dana rada novog parlamenta i svoje utiske, ideje, zamerke i "vajkanja" izneli, ne za govornicom, već na društvenim mrežama.

Konstituisan 11. saziv SKUPŠTINE SRBIJE, Vlada do kraja sledeće nedelje (FOTO) (VIDEO)

Tako je lider LDP Čedomir Jovanović ocenio da je povratak LDP-a u skupštinu značajan zbog jačanje ideje liberalne, građanske i demokratske Srbije.

Dragan Šormaz iz SNS pohvalio, prikazujući svoju fotografiju u parlamentu, da mu je to sedmi mandat, a da će mu prioriteti biti "promene koje nas vode u EU".

Lider pokreta Dosta je bilo "obavestio" je putem tvitera da se poslanici ne drže teme i ne raspravljaju o predlogu za izbor predsednika parlamenta, a njegov partijski kolega Dušan Pavlović je "izmerio" da se za sat i po vremena o kandidatu Maji Gojković raspravljalo oko pet minuta. Radulović se takođe požalio da su poslanici njegovog poslaničkog kluba smešteni u ćošak sale, a nisu mu se svidele ni cene u skupštinskom restoranu.

PRVI SELFI U NARODNOJ SKUPŠTINI: Evo kako poslanici provode prvi radni dan!

Foto: Tanjug/Dragan Stanković Foto: Tanjug/Dragan Stanković

Poslanik DS Goran Ješić je retvitovao fotogarfiju poslanika Dosta je bilo koji su napisali "Mi dolazimo", a njegova stranačka koleginica Gordana Čomić bila je "strogo poslovna", pa je na tviter okačila fotografiju svoje zakletve.

ZAR SI JOŠ ŽIV? Pogledajte kako je protekao prvi susret ŠEŠELJA i ČANKA posle mnogo vremena (VIDEO)

Slično se danas ponašao i Vladimir Ðukanović iz SNS koji je postavio video klip na kome poslanici polažu zakletvu.

Jedan od aktivnijih profila na tviteru danas, bio je profil DS S, pa su tako objavili da će tražiti anketni odbor o "krađi izbora" i rušenja u Savamali.

Foto: Marko Todorović Foto: Marko Todorović

Mogle su se tu još videti i fotografije Sande Rašković Ivić u skupštinskim klupama, ali i kako dolazi u parlament.

Vjerica Radeta (SRS) nije bila oduševljena odevnom kombinacijom poslanika Dveri, koji su se pojavili u narodnoj nošnji, iako "poštuje tradiciju, kao i narodnu nošnju", ali u zavičajnom klubu ili folklornom društvu.

"Ovo je skupština", rekla je Radeta na tviteru.

(Telegraf.rs/Tanjug)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Op tvrc

    3. jun 2016 | 19:26

    Svima redom kante, krpe, pajalice, metle i čiscenje uz ribanje skupstine jednom mesecno i to vikendom.

  • %

    3. jun 2016 | 21:08

    Oni su djabalebaroši,baš njih briga za narod,samo kad je predizborna kampanja obećavaju svi, medutim nema ništa od toga.

  • Didy

    3. jun 2016 | 18:59

    Dokoni razmišljaju onako, kako i u životu rade; nebulozno!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA