SNS: Mićunović prekidom sednice naneo sramotu parlamentarizmu

Dragoljub Mićunović, predsedavajući na današnjoj sednici novog saziva Skupštine Srbije, zloputrebio je na najbrutalniji način svoju kratkotrajnu funkciju i naneo dugotrajnu sramotu srpskom parlamentarizmu

  • 14

Srpska napredna stranka saopštava da je Demokratska stranka pokazala, još jednom, svoje pravo lice – lažni demokrata, Dragoljub Mićunović, predsedavajući na današnjoj sednici novog saziva Skupštine Srbije, zloputrebio je na najbrutalniji način svoju kratkotrajnu funkciju i naneo dugotrajnu sramotu srpskom parlamentarizmu.

MIĆUNOVIĆ PREKORAČIO OVLAŠĆENJA: Naprednjaci i socijalisti negoduju zbog prekida sednice

Predstavnici DS-a, bez ikakvog pravnog osnova i skandalozno kršeći Poslovnik o radu tokom cele današnje sednice, onako kako to samo lažne demokrate znaju, samovoljno, i na najbahatiji način, sprečili su izbor predsednika i potpredsednika Skupštine Srbije i dalji rad parlamenta, podsećajući građane na svoju staru praksu – urušavanja institucija.

SNS predlaže formiranje anketnog odbora O IZBORIMA

Demokratska stranka ovim sramnim činom kaznila je sve građane Srbije koji čekaju donošenje modernih zakona i dalji napredak Srbije. Neshvatljivo nam je da se bilo ko, pa taman to bio i DS, grčevito bori protiv rada Skupštine, čiji je jedini cilj donošenje zakona i koristi svim građanima.

Aleksandar Vučić: Želimo da građani Srbije budu pristojni građani Evrope

Lažne demokrate, isti oni koji su olako zapalili Skupštinu, krali čak i umetničke slike i fotelje iz najvišeg predstavničkog tela svih građana, kojima je normalno da se uku na ulici sa građanima, koji svakodnevno šire govor mržnje, vređaju žene i novinarke, vređaju nacionalne manjine, i danas su, čim su ugrabili priliku, grubo zloupotrebili svoj položaj i ponovo se rugali demokratiji u Srbiji.

Srpska napredna stranka poručuje lažnim demokratama da ćemo se još jače boriti, svim legitimnim sredstvima, protiv njihovog lopovluka, samovolje i svakodnevnih laži i činiti sve da od Srbije konačno stvorimo pristojnu, modernu i uređenu državu.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • sever

    4. jun 2016 | 00:33

    Ma sta nam napricaste!! Ma nemoj! Naneo sramotu sto je prekinuo cirkus i pijacnu atmosferu!?? Sta je trebalo, da pusti da divlja kako ko hoce?? Da se vec prvog dana izivljavaju dugim i debilnim govorima bahati poslanici!!??

  • Boki

    4. jun 2016 | 10:15

    Micunovic je legenda srpske politike. Previse je mator ba bi se bavio smicalicama, nego vi koji samo cekate da se docepate vlasti jedino na taj nacin umete da razmisljate.

  • . Zoran

    4. jun 2016 | 09:19

    MICUNE KRALJU!!!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA