≫ 

ČANAK, ŠEŠELJ I PALMA KOD VUČIČA: Dobili smo poziv, idemo na konsultacije!

- Sutra idemo na sastanak, ne tražimo nikakve funkcije, nisam prihvatio nijednu od funkcija u poslednje tri godine - rekao je Marković

  • 93

Lider radikala Vojislav Šešelj izjavio je danas da je SRS dobila poziv mandatara Aleksandra Vučića za konsultacije o novoj vladi i da će se tom pozivu odazvati, a da će, po odluci kolegijuma stranke, on predstavljati stranku na tim konsultacijama.

NASTAVLJENA SEDNICA SKUPŠTINE SRBIJE: Rasprava počela polemikom o prekidu prethodne sednice

Te konsultacije bi, kako je rekao novinarima u parlamentu, trebalo da budu održane sutra u 15 sati u zgradi Doma narodne skupštine.

PONEDELJAK DAN ZA RAZGOVORE: Vučić prvo dočekuje Dačića i Palmu

On je ponovio da je radikalima neprihvatljivo svako insistiranje na ulasku Srbije u EU i da su za veće okretanje Rusiji, te da će takav stav ponoviti Vučiću.

Foto: Tanjug/Tanja Valič Foto: Tanjug/Tanja Valič

DO 16. JUNA SRBIJA DOBIJA NOVU VLADU: Evo ko je sve pozvan na razgovore sa VUČIĆEM

I predsednik JS Dragan Marković Palma izjavio je da će se ta stranka odazvati pozivu mandatara za sastav nove vlade Aleksandra Vučića.

Foto: Tanjug/Tanja Valič Foto: Tanjug/Tanja Valič

- Sutra idemo na sastanak, ne tražimo nikakve funkcije, nisam prihvatio nijednu od funkcija u poslednje tri godine, ali sam dao sebi za pravo da kad odem u inostranstvo predstavljam Srbiju kao najveći funkcioner - rekao je Marković u Skupštini Srbije, u raspravi o novom predsedniku parlamenta.

Lider LDP Čedomir Jovanović izjavio je u petak da je dobio poziv od mandatara za sastav nove vlade Aleksandra Vučića za razgovor i da će taj poziv prihvatiti.

Lider LSV Nenad Čanak izjavio je da će, sa koalicionim partnerima, ići sutra na konsultacije sa mandatarom Aleksandrom Vučićem, te ponovio da LSV ni pod kojim uslovima neće ući u vladu.

- Mi ćemo sa koalicionim parterima biti na konsultacijama i čuti kakve su ideje mandatara oko sastava nove vlade. Ne mislim da ćemo čuti ništa preterano drugačije od onoga što smo čuli posle prošlih izbora i mislim da LSV neće pronaći ništa zbog čega bi ulazila u vladu - rekao je Čanak novinarima u parlamentu.

(Telegraf.rs / Tanjug)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Luka

    6. jun 2016 | 12:45

    Svako ima pravo da razgovara i iznese svoj stav i nadam se da ce razgovor biti korektan, ali od ulaska u Vladu mislim da nema nista.

  • isi

    6. jun 2016 | 13:35

    Hoce Seselj kao kod Tome da trazi ostavku?

  • Petar

    6. jun 2016 | 13:22

    Idite, ali se nemojte nicemu nadati!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA