≫ 

Vučić: Radulović nije ni došao da razgovara, brzo je izleteo

- Ali, rekao sam im u oči, njih je bilo dvostruko više, nas dvojica, rekao sam mu sve što mislim o njemu i da nema nikakvu politiku. MIslim da je brzo izleteo napolje - naveo je Vučić

Kandidat za predsednika Vlade Srbije Aleksandar Vučić izjavio je u utorak da je lideru pokreta "Dosta je bilo" Saši Raduloviću na sastanku rekao u lice istinu i sve što misli o njemu, a da Radulović na sastanak nije ni došao da priča.

ZAVRŠENE KONSULTACIJE O NOVOJ VLADI: Vučić čuo mnogo predloga i dalje je sve otvoreno (FOTO) (VIDEO)

- Najkraće sam razgovarao sa predstavnicima DJB, prosto ne bih to komentarisao, kada neko nije ni došao da razgovara, a onda izašao napolje i rekao - drugarice, učiteljice, Perica mi je rekao to i to. Samo on neka plače i kuka, ja sam kao i svaki put govorio istinu, tako sam i njima saopštio istinu u lice - rekao je Vučić na konferenciji za novinare po završetku konsultacija sa strankama.

VUČIĆ SUTRA PREGOVARA SA STRANKAMA O NOVOJ VLADI: Evo s kim će se sve videti

Rekao je da nije fasciniran nečijim medijskim pristicima, da se nikoga ne plaši i da svakome u lice kaže šta misli o njemu.

Foto: Tanjug/Tanja Valič Foto: Tanjug/Tanja Valič

Kaže da mu je Radulović doneo nešto i spustio ispred sebe, da mu ništa nije dao, a da je on Raduloviću rekao da je "nepristojan, nevaspitan i još neke stvari".

- Ali, rekao sam im u oči, njih je bilo dvostruko više, nas dvojica, rekao sam mu sve što mislim o njemu i da nema nikakvu politiku. MIslim da je brzo izleteo napolje - naveo je Vučić.

Dodao je da su se neki borili da se dočepaju skupštinskog restorana, da su postali "ćevap" i "kafe" majstori, da ima mnogo korektnrih ljudi koji drugačije misle, ali da što se Radulovića tiče da je dobio zasluženu lekciju.

Komentarišući uvrede koje je Radulović uputio novinarima, Vučić je rekao da to govori o njegovom vaspitanju i pristojnosti, a da za razliku od njega on novinarima uvek odgovori i omogući im da postave pitanja.

- Da sam ja to uradio već bih bio na CNN, a u UN bi se raspravljalo o sankcijama Srbiji - naveo je Vučić.

(Telegraf.rs/Tanjug)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • rade

    8. jun 2016 | 09:11

    Premijer mu je rekao istinu,da mu je politika nikakva i ovaj se okrenuo i otisao,niko ga nije izbacio.

  • MAKI-MAKI

    8. jun 2016 | 11:10

    Radulović uvek spreman, ali samo na provokacije za rad u interesu Srbije nikako.

  • Mirko

    8. jun 2016 | 13:05

    Naš premijer mu je pokazao gde mu je mesto, a gospodin stečajni je brže bolje potrćao da se žali novinarima jer ga drugi niko ni nseluša.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA