VUČIĆ DETALJNO O SAVAMALI: Pustite organe da rade, nemojte vi da hapsite!

Vučić je rekao da kada je reč o krivičnoj ili prekršajnoj odgovornosti, on ne može nikoga da izvuče od toga i da to ne želi, a da će o političkoj odgovornosti da se razgovara

  • 47

DETALJNOMandatar Aleksandar Vučić večeras je na pitanje novinara zasto nalogodavci za rušenje u Savamali nisu pohapšeni, ako je utvrđeno da su prekršeni zakoni, odgovorio: "Pustite organe da rade i nemojte vi da hapsite".

Vučić je zatim dodao:

- Ne zaboravite da sam nedvosmisleno danas rekao da je tačno da je neko mogao da ima dobre namere, ali da ga to ne opravdava.

VUČIĆ O SLUČAJU SAVAMALA: Iza rušenja stoje najviši organi gradske vlasti! (VIDEO)

Prema njegovim rečima, on je istinu o tim događajima bio dužan da saopšti javnosti, građanima, te da je to učinio na pres konferenciji na kojoj je govorio i o ekonomskim uspesima vlade, uveren da će ta tema malo koga zanimati, ali i da bi pokazao običnim ljudima da njegove politicke oponente ne interesuje ništa osim političkog obračuna.

Foto-ilustracija: Profimedia/INSADCO Photography, Youtube/Srbija Danas! Foto-ilustracija: Profimedia/INSADCO Photography, Youtube/Srbija Danas!

- Nikada ih nije interesovala ni istina, nikada neće biti zadovoljni. Namerno sam to danas na takav način uradio, da bi mogli da vide da nije u pitanju briga za Srbiju i Beograd, već najprljavija politička igra. Rekao sam to da bih običnim ljudima rekao da ne brinu, da se fantomke iz 2000-tih godina nikada više neće ponavaljati, niti sa hapšenjima ljudi, niti sa ubistvima, a te teme danas nikog ne zanimaju - naveo je Vučić.

PRONAĐENI ODGOVORNI ZA RUŠENJE U SAVAMALI: Očekuje se skoro hapšenje!

Kako je primetio, neuobičajeno je za Srbiju i ceo Balkan da se narodu tako saopšti istina: "ej pusti vesti o platama, o investicijama, nego ajde da vidimo šta će da kažu lažni politički analitičari, Maldivi Božović, neki drugi stručnjaci u čije vreme je ubijano sa fantomkama".

Kad je reč o krivičnoj ili prekršajnoj odgovornosti, poručio je on ne može nikoga da izvuče od toga i da to ne želi, a da će da o političkoj odgovornosti da se razgovara.

(Telegraf.rs / Tanjug)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Ljilja

    8. jun 2016 | 22:25

    Sraota za grad Nis Registracija vozila Pasosi Lk

  • Nikola zvezda sever

    8. jun 2016 | 22:52

    Svaka cast na iskrenosti, neka odgovaraju kod nadleznih organi svi koji trebaju da odgovaraju.

  • MIlan

    8. jun 2016 | 22:51

    Ne moze Vucic da hapsi, postoje nadlezni organi za to.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA