Bela Palanka: Ceo odbor SDS prešao u SNS

Dugogodišnji visoki funkcioner SDS Srđan Pavlović, inače vlasnik poznate fabrike obuće "Pavle", tvrdi da je odluka o prelasku doneta juče

  • 13

Aktuelni predsednik Opštine Bela Palanka Goran Miljković je sa celim Opštinskim odborom Socijaldemokratske stranke prešao u Srpsku naprednu stranku.

PROMENE U NIŠU: Ceo Mesni odbor SPS prešao u NAPREDNJAKE

Miljković za sada ne odgovara na telefonske pozive, niti SMS poruke, a novinari nisu potvrdu informacije uspeli da dobiju ni od predsednika SNS u toj opštini Ace Simića.

Informacije o ovom transferu nisu potvrđene ni u vrhu SNS u Beogradu, a na telefonske pozive nisu odgovarali ni funkcioneri SDS.

Ipak, dugogodišnji visoki funkcioner SDS Srđan Pavlović, inače vlasnik poznate fabrike obuće "Pavle", tvrdi da je odluka o prelasku doneta juče.

- Sinoć je održana sednica Opštinskog odbora na kojoj je odlučeno da svi pređu u SNS - kaže Pavlović.

Pavlović dodaje da je on ostao u SDS, a naglašava da se sa predsednikom Opštine i SDS u Palanci Goranom Miljkovićem "razišao u stavovima još prošle godine".

(Telegraf.rs/Južne vesti)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Krle

    9. jun 2016 | 15:19

    Dal je ovaj Vucic lud, da primi ove vecite preletace?

  • Estonac

    9. jun 2016 | 13:07

    E moj Vucicu, i ti dozvoljavas da ti svaka šuša predje u stranku tek tako bez ikakve prethodne psiholiske kontrole. Te stranacke dvolicne izdajice cete sutra opet izdati kad neka druga stranka ojaca, oni ce opet tako "grupno" otici.

  • Krastavica

    9. jun 2016 | 15:14

    Tesko je ziveti bez vlasti. Pojedini clanovi su im toliko nesposobni da bi umrli za hleb, da im nije taj Miljkovic da ih uposli na racun opstine.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA