≫ 

ZAMENIK GRADONAČELNIKA BEOGRADA: NEMAMO PROBLEM da se UTVRDI KRIVAC za rušenje u Savamali!

Odluke će biti donete na osnovu određenih informacija koje će dati tužilaštvo

  • 0

Zamenik gradonačelnika Beograda Andreja Mladenović rekao je da gradske vlasti nemaju problem da nadležni organi utvrde ko je odgovoran za rušenje objekata u četvrti Savamala i da se do zvaničnog izveštaja neće "licitirati" ko je odgovoran, a ko nije.

Predsednik Vlade Aleksandar Vučić izjavio je u sredu, 8. juna da iza rušenja u Savamali stoji vrh gradske vlasti Beograda.

VUČIĆ O SLUČAJU SAVAMALA: Iza rušenja stoje najviši organi gradske vlasti! (VIDEO)

- Predsednik Vlade je izneo te informacije. Tužilaštvo će dati određene informacije na osnovu kojih ćemo doneti određene odluke - rekao je Mladenović novinarima u Beogradu.

Na pitanje novinara gde je gradonačelnik Siniša Mali, Mladenović je rekao da je gradonačelnik tu i da redovno obavlja svoje poslove.

- Juče je bio na prijemu u ruskoj ambasadi, ali je bio sprečen da prisustvuje obeležavanju slave grada Beograda - rekao je Mladenović.

PRONAĐENI ODGOVORNI ZA RUŠENJE U SAVAMALI: Očekuje se skoro hapšenje!

Objekti u Hercegovačkoj ulici u Beogradu porušeni su bagerima u noći između 24. i 25. aprila. Ljudi koji su imali fantomke na glavama maltretirali su građane koji su se tu zatekli, pretresali ih, oduzimali im telefone, vezivali i zatvarali u šupu.

(Telegraf.rs/Beta)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA