Vučić: Bave se navodno ljudskim pravima, a u stvari politikom!

Vučić je rekao da sve one koji ga kritikuju, sve zajedno poziva na duel, počev "sa sve onim što je izbacivao kroz prozor pre neki dan, a samo što glavom kroz vrata nije udario"

  • 52

Kandidat za predsednika Vlade Srbije Aleksandar Vučić poručio je danas da će pojedinci koji se deklarativno bave ljudskim pravima, a u stvari svakog dana politikom i političkom analizom, imati prilike da se kandiduju na predsedničkim izborima i tamo provere svoju politiku.

Vučić gradonačelniku na prijemu u ambasadi Rusije: A TI, MALI, SA MNOM, U INAT DŽELATIMA

Na pitanje da li je u izlaganju oko dešavanja u Savamali izveštaj zaštitnika građana Saše Jankovića nazvao prevarom, Vučić je rekao da nije ni pomenuo taj izveštaj, niti ga je pročitao, a imao bi, kako je naveo, svašta da kaže o tome "šta oni govore i rade prethodnih dana", ali da neće da kaže ni reč, jer bi ga odmah optužili za pritiske.

Govorio sam o drugim prevarantima, raznim političkim analitičarima i tako dalje, kao i o mnogim medijima. Inače bih mogao mnogo toga da kažem lošeg, ali neću reći ni reč o tome. Imaće priliku da se kandiduju na predsedničkim izborima, da pokažu kolika im je snaga i koliko ih narod voli. Tu politiku nemojte meni da prodajete, kao borimo se za ljudska prava, a svakog dana se bavimo plitikom i političkom analizom - rekao je Vučić.

PRVI ČOVEK SPS POHVALIO MANDATAROV POTEZ: To je novi pravac kojim ide srpska politika

Vučić je rekao i da one koji ga kritikuju sve zajedno poziva na duel, počev "sa sve onim što me je izbacivao kroz prozor pre neki dan, a samo što glavom kroz vrata nije udario".

(Telegraf.rs / Tanjug)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • tetka

    10. jun 2016 | 14:04

    Nazalost, ali tako je...

  • ema

    10. jun 2016 | 13:25

    Koja ljudska prava,neki su nazalost pomesali profesiju i zanimanje.

  • Dule

    10. jun 2016 | 15:13

    Ma pustite premijera da radi svoj üosao a vi svi bi trebali gleti svoja posla.Niste zreli za EU zivim u EU i kad odavde posmatras nase politicare sve bre za Zabelu transportovati poz

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA