≫ 

Vučić uputio telegram saučešća povodom smrti Milorada Mandića Mande

- U srcima publike ostaće zauvek zabeležena njegova upečatljiva ostvarenja na filmu, televiziji i u pozorištu. Proveo je i okončao život na pozorišnim daskama, mestu koje je naviše voleo - naveo je premijer Vučić u telegramu saučešča

  • 78

Predsednik Vlade Srbije Aleksandar Vučić uputio je povodom smrti glumca Milorada Mandića Mande telegram saučešća njegovoj porodici.

 

Saučešće gradonačelnika Malog povodom smrti Milorada Mandića Mande

 

BOG PRAVI SVOJE POZORIŠTE: Tužan kraj večitog dečaka nebesko plavih očiju - prerani odlazak velikog Mande (FOTO) (VIDEO)

 

Po ovim nezaboravnim ulogama pamtićemo legendarnog Mandu (VIDEO)

 

- Sa neizmernom tugom i nevericom primio sam vest o iznenadnoj smrti našeg proslavljenog glumca Milorada Mandića Mande. U srcima publike ostaće zauvek zabeležena njegova upečatljiva ostvarenja na filmu, televiziji i u pozorištu. Proveo je i okončao život na pozorišnim daskama - mestu koje je naviše voleo. Nesebično dajući sebe, mamio je suze i smeh rasplakavši nas danas poslednji put. Upućujem najdublje saučešće članovima porodice Mandić, posebno deci koja su, kako je sam imao običaj da kaže, njegovo najveće blago - navodi se u telegramu premijera Vučića, saopštila je Kancelarija za saradnju s medijima Vlade Srbije.

 

(Telegraf.rs/Tanjug)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA