≫ 

Dragan Džajić ušao u Glavni odbor SNS

Ulazak Džajića u vrh SNS-a oduševio je i zvezdaše i partizanovce iz vrha te stranke, koji ga smatraju velikim pojačanjem

  • 51

Proslavljeni fudbaler i predsednik Crvene zvezde Dragan Džajić postao je član Glavnog odbora Srpske napredne stranke. On je u vrh SNS izabran 14. juna, na sednici Predsedništva. Inače, poznato je da je lider naprednjaka Aleksandar Vučić strastveni navijač Crvene zvezde.

NEMA DŽAJIĆA: Šta kažete za najbolju postavu EURA svih vremena? (FOTO)

Džajić je godinama uz SNS, bio je prisutan na svakoj slavi, na svakoj sednici Skupštine, uvek je na tim događajima uvažen, a postao je član na poslednjoj izbornoj skupštini, koja je održana 28. marta.

Džajić: Nikada nisam imao problem da dovedem Hrvate i Muslimane u Zvezdu

Ulazak Džajića u vrh SNS-a oduševio je i zvezdaše i partizanovce iz vrha te stranke, koji ga smatraju velikim pojačanjem. Tako je bivši ministar odbrane i takođe veliki navijač Crvene zvezde Bratislav Gašić za list samo kratko prokomentarisao: "Fenomenalno".

I partizanovci, poput Gorana Kneževića, nisu ravnodušni na pojačanje, "Džaja je legenda i sjajno je što je sa nama", kazao je Knežević.

Čovek, koji je odveo Zvezdu na krov Evrope, uoči vanrednih parlamentarnih izbora se izjasnio da će glasati za Vučića i ispričao da "ima mnogo razloga da ceni i poštuje Vučiča." Ipak, rekao je i da je kasno da bude političar, ali da ima pravo na mišljenje i da smatra da nema potrebe da krije političko opredeljenje.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • ATIMUS

    22. jun 2016 | 15:54

    Nista gore nego kada je covek alav u stare dane

  • Sumadinac

    22. jun 2016 | 15:57

    Strašno! On je fudbalska legenda, pa zar zbog politike to da uništi!

  • Sabanadzovic

    22. jun 2016 | 19:48

    Kakav klub, takav predsednik, takvi i navijaci...prodaju veru za veceru...pola navijaca im preslo na jug, ovaj Dzajic menja stranke ko carape, igraci ih tuze, beze odlaze...gazda im je bahati crnogorac iz Ofk Bg, u kosarci navijaju za Fmp...Novi fosili su im glavna grupa...stvarno, ko ste vi?

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA