≫ 

DSS ĆE PODRŽATI DOSTA JE BILO NA VRAČARU: Ako DS ode sa vlasti!

Predsednik Gradskog odbora DSS Uroš Janković rekao da je njegova stranka spremna da podrži da pokret DJB preuzme vlast na Vračaru, pod uslovom da DS ode sa vlasti

  • 82

Predsednik Gradskog odbora DSS Uroš Janković izjavio je danas da je ta stranka spremna da manjinski podrži da pokret Dosta je bilo preuzme vlast na Vračaru, pod uslovom da DS ode sa vlasti.

SNS Vračar: O formiranju opštinske vlasti sa svima, osim sa Dosta je bilo

DSS poziva svih 37 odbornika da podrže taj predlog kao i da Demokratska stranka koja je 22 godine na vlasti u toj opštini napravi pauzu i vođenje vlasti prepusti nekom drugom.

Janković je rekao na konferenciji za novinare da je tu podršku DSS oročio na "tri do četiri meseca".

On je poručio da bi na ovaj način pokret Dosta je bilo imao priliku da pokaže da ostale stranke na Vračaru "nije zavlačio" jer se "plaši ulaska u vlast".

Janković je optužio Radulovića da ne želi vlast i da mu je jedina namera da bude opozicija svima pa čak i DSS koji je dokazana opozicija svih ovih godina.

Foto: Marko Todorović Foto: Marko Todorović

Rekao je da Radulović sve stranke optužuje da su partokrate, sa čime se DSS ne slaže.

Janković je rekao da bi ovakvo vladanje Vračarom Raduloviću pružilo priliku da pokaže kako je to vladati bez partije i optužio Radulovića da promoviše nemoguć koncept socijalističkog ideologa bivše Jugoslavije Edvarda Kardelja koji je naša zemlja napustila 1990. godine o "bespartijskom pluralizmu".

Janković je istakao da se pojavom Radulovića na političkoj sceni posle 25 godina pojavio taj demagoški izraz koji nam nudi Kardeljevu demokratiju, "jer kako će jedna partija da vlada bez partije".

- Srbija se pre više od 25 godina izjasnila da nije za to, ali ako će na ovom primeru, taj primer bespartijskog pluralizma da se pokaže kao dobar, evo šanse da gospodin Radulović to pokaže javnosti - naveo je Janković.

(Telegraf.rs / Tanjug)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Dag

    4. jul 2016 | 18:43

    'Sta jos da me razocara?... Opet smrdi sa Vracara. Mi glasasmo po savesti, a gle cuda,gle gadosti. I nemojmo biti kivni, jos smo mali i - naivni"...

  • Mira

    4. jul 2016 | 18:28

    Ovo je ono za sta narod nije dao podrsku.

  • Anamarija89

    4. jul 2016 | 15:24

    Logicno kad su i oni pomogli cenzus koaliciji. Sramota sta rade.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA