≫ 

DAČIĆ SE POŽALIO NOVINARIMA: Ne hvalite me mnogo, Vučić to ne voli, I ONDA NEĆE DA ME UZME U VLADU!

Dačić je rekao da nije najbitnije da li će biti ministar ili ne, već to što radi ozbiljan državni posao

  • 9

Ministar spoljnih poslova u tehničkoj vladi i lider SPS Ivica Dačić odbacio je danas medijske navode da predstavnici Rusije lobiraju da on bude ministar u novoj vladi i naveo da oni koji misle da je to istina, očigledno ne poznaju mandatara Aleksandra Vučića.

VUČIĆ OTVORIO KARTE: Nova Vlada Srbije imaće šest novih ministara

Dačić: Srbija je ispunila sve za poglavlja 23 i 24, očekujemo njihovo otvaranje uskoro!

Odgovarajući na pitanja novinara da li oseća pritisak oko formiranja vlade i da li su tačni navodi da Rusija lobira za njegovo imenovanje, Dačić je odgovorio da bi najbolje bilo da ga niko ne hvali kod mandatara.

- Jer ako biste me pohvalili, sigurno me ne bi uzeo - rekao je Dačić, i dodao da ne veruje da je toliko bitan da bi Vladimir Putin to kazao.

Foto: Tanjug/Rade Prelić Foto: Tanjug/Rade Prelić

Prema njegovim rečima, ni u kakvom slučaju ne bi želeo da ga neko pohvali.

- On (Vučić) je takav čovek da ne voli da trpi da ga neko pritiska. Da znate jednu stvar, ako hoćete nekoga da pređete, samo napišite u novinama da će taj biti ''to i to'' - rekao je Dačić na konferenciji za novinare posle sastanka sa ministrom spoljnih poslova BiH Igorom Crnadakom.

Dačić je dodao da nije najbitnije da li će biti ministar ili ne, već to što radi, kako je rekao, ozbiljan državni posao, odnosno da se trenutno bavi razgovorima sa ministrima širom sveta u vezi sa "velikom ofanzivom koja se vodi protiv nas od strane zapadnih zemalja, koje primoravaju druge zemlje da priznaju Kosovo".

(Telegraf.rs / Tanjug)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • MiroslavBB

    26. jul 2016 | 16:37

    LICEMJER-u, ti samo u Srbiji - BUREK 'drzavi' mozes da budes dva puta Ministar Policije, Premijer, Ministar vanjskih poslova i NIGDJE VISE!!! Da se ja pitam ti bi u narednoj vladi bio PORTPAROL za odnose sa domacom javnoscu ...

  • sasa

    26. jul 2016 | 19:44

    Doveo ih je do nivoa da mu se svi slihtaju, na celu da Dacicem

  • sever

    27. jul 2016 | 10:55

    Ma nemoj! Ko bre tebe hvali? Treba da te hvale kolege u zatvorskoj celiji.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA