Vuk Jeremić postao UJAK: Zdravo svete! Moje ime je Mihailo Hadson (FOTO)

- Zdravo svete! Moje ime je Mihailo Hadson i star sam nekoliko sati. #ProudUncle - napisao je Jeremić ispod objavljene fotografije

  • 31

Vuk Jeremić je na svom Tviter nalogu objavio tvit sa fotografijom u kojem se pohvalio da je postao ujak.

Vuk Jeremić: Razmišljam jedino o kandidaturi za generalnog sekretara UN!

- Zdravo svete! Moje ime je Mihailo Hadson i star sam nekoliko sati. #ProudUncle - napisao je Jeremić ispod fotografije.

Podsetimo, ambasadori Saveta bezbednosti Ujedinjenih nacija su drugi put tajno glasali o novom generalnom sekretaru UN, opredeljujući se između 11 kandidata, među kojima Srbiju predstavlja Vuk Jeremić.

Bivši predsednik Generalne skupštine Organizacije ujedinjenih nacija dobio je osam pozitivnih glasova članica SB UN, a jedan negativan manje nego u prvom krugu glasanja, prenosi Sputnjik.

Srpski kandidat za petama je bivšem premijeru Portugala Antoniju Guterešu, koji je nakon prvog kruga glasanja slovio za favorita, ali je njegov rezultat u drugom krugu slabiji jer je dobio 11 pozitivnih, ali i dva negativna glasa SB UN.

(Telegraf.rs)

 

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • plavi safir

    7. avgust 2016 | 09:57

    Srecan i zdrav bio!!

  • Milica

    7. avgust 2016 | 16:22

    Vuk je naše gore list. I kamo srece da nas je, ovakvih, u mnogo vecem broju, bili bi smo srećniji i zadovoljni. Molim vas bez zavisti i ljubomore. Srećno ujače.

  • Diki

    7. avgust 2016 | 09:53

    Dobro dosao Mihailo !

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA