Šešelj u Crnoj Gori prvi put posle 20 godina

Lider SRS u Gornje Lipovo dolazi na poziv i u organizaciji doktora Milovana Bojića, potpredsednika Srpske radikalne stranke, koji je Kolašinac i koji je jedan od najvećih ktitora novoizgrađene crkve u Gornjem Lipovu

  • 4

Lider Srpske radikalne stranke Vojislav Šešelj prisustvovaće osveštenju crkve Arhiđakona Stefana, u Gornjem Lipovu u blizini Kolašina, pišu podgoričke Dnevne novine.

List navodi da Šešelj u Gornje Lipovo dolazi na poziv i u organizaciji doktora Milovana Bojića, potpredsednika Srpske radikalne stranke, koji je Kolašinac i koji je jedan od najvećih ktitora novoizgrađene crkve u Gornjem Lipovu.

VUČIĆ "POKLOPIO" ŠEŠELJA: Lider SRS mu dobacivao, evo kako mu je mandatar odgovorio i UĆUTKAO GA!

Osveštanje crkve u Gornjem Lipovu biće obavljeno u subotu 13. avgusta, a ovaj podgorički dnevnik tvrdi da će osim prisustva osveštenju crkve imati i političke aktivnosti.

Planirano je, kako se navodi, da održi i sastanke sa sledbenicima u ovom kraju kako bi ojačao SRS pred predstojeće parlamentarne izbore u Crnoj Gori.

Foto: Tanjug/Zoran Žestić Foto: Tanjug/Zoran Žestić

URNEBESNO: VELJA ILIĆ TUŽI ŠEŠELJA zbog toga što koristi NEPRISTOJNE REČI!

List napominje da je Šešelju bio zabranjen boravak u Crnoj Gori, ali i da je ta zabrana u međuvremenu ukinuta i za njegov dolazak više nema nikakvih prepreka.

Šešelj je posljednji javni nastup u Crnoj Gori imao 11. oktobra 1996. na centralnom gradskom trgu u Podgorici, uoči kampanje za parlamentarne izbore.

On je proteran iz Crne Gore nakon skupa u Herceg Novom, kada je, kako se navodi, uputio niz uvreda na račun Crne Gore, pa je po naređenju tadašnjeg predsednika Crne Gore Momira Bulatovića on je deportovan za Srbiju.

(Telegraf.rs / Tanjug)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Сербия любит Россию

    10. avgust 2016 | 14:56

    Војо обавезно да посетиш Острог

  • Crni

    10. avgust 2016 | 13:48

    I vrijeme je da pokaze sta je pravo srpstvo!

  • ,Sumadinac

    10. avgust 2016 | 14:29

    Kud ces u taj kamenjar pojesce te zmije

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA