≫ 

Vučić Pajtiću: Napali ste mi dete, sram vas bilo!

– Nemojte da vam ugovor za FIAT bude alibi, objavite i taj ugovor – rekao je Pajtić u parlamentu

  • 52

Mandatar za sastav nove vlade Aleksandar Vučić poručio je danas lideru DS Bojanu Pajtiću da je opasan čovek jer nema niti stida niti morala. Prethodno je Pajtić, negirajući na Vučićevu tvrdnju da je lider DS svoju suprugu postavio na direktorsko mesto, rekao da "danas poslanici glasaju za ministra prosvete samo zato što je bio direktor škole koju je Vučićev sin pohađao".

RASPRAVA O IZBORU NOVE VLADE: Vučić Obradoviću - Da ste na vlasti, Srbije ne bi bilo!

- Da nisam ono što jesam, nešto drugo bih uradio zato što ste mi napali dete - rekao je Vučić, dodajući da nikad nije video Sarčevića, da je njegov sin bio vrlodobar đak, te da ne može da mu se prebaci da je nešto plaćao.

Foto: Tanjug/Tanja Valič Foto: Tanjug/Tanja Valič

Završio je školu pošteno, bez ijedne poklonjene ocene, naveo je Vučić, a Pajtiću se obratio rečima: "Nije vas stid i sramota. Vi ste opasni ljudi, nikakvog stida ni morala nemate, niti obraza".

Foto: Tanjug/Zoran Žestić Foto: Tanjug/Zoran Žestić

Nasuprot tome, mandatar je Pajtiću prebacio da je postavio "sve moguće kriminalce, od Metals banke, a da ne pričamo o svemu drugom".

Takođe, dodao je, Pajtić je u Heterlendu "spiskao pare građana Srbije".

- Spiskali ste srpske pare, milion evra našeg novca ste potrošili da biste dali ruševinu za hendikepiranu decu. Zato ste pominjali mog sina, zato vam moj sin smeta. Zaslužili ste mnogo teže i gore reči bi bile primerene za ono što ste uradili malopre - zaključio je Vučić.

(Telegraf.rs/Tanjug)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Aca

    10. avgust 2016 | 21:47

    Mozda bi i bilo tako da nisam gledao. Pajtic (inace sam uvek bio protiv DS-a) je spomenuo Vucicevog sina u kontekstu zaposljavanja direktora skole u kojoj je on isao I nista vise. G-din Vucic je Bog zna koliko puta ponovio sram Vas bilo i potrosio otprilike 10 a mozda I vise minuta ponavljajuci sram Vas bilo i spominjuci svog Sinai njegov uspeh u skoli. A nije nasao za shodno da potrosi ni jednu sekundu za odgovor na pitanje o unistenom stocnom fondu Srbije (prepolovljen broj svinja) ili da odgovori na neobradjivanje izuzetno jeftino izdate zemlje arapima. Arapima nista ne znaci da bace milione da bi unistili srpsku poljoprivredu

  • Lala

    11. avgust 2016 | 00:27

    Zaista poslanici DS-a nemaju ni stida ni obraza,to je danas i Pajtić pokazao i zbog toga zaista treba da ga je sramota ako uopšte zna šta je to sramota.

  • show

    10. avgust 2016 | 23:45

    Rijaliti se nastavlja

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA