KINA ČESTITALA NOVU VLADU: Podrška Kećanga Vučiću

- Vlada Kine pridaje veliku pažnju razvoju odnosa sa Srbijom - navodi se u čestitki

  • 72

Premijer Narodne Republike Kine Li Kećang uputio je čestitku predsedniku Vlade Republike Srbije Aleksandru Vučiću u kojoj se ističe želja za unapredenje sveobuhvatnog strateškog partnerstva dve zemlje, saopštila je danas vladina Kancelarija za saradnju sa medijima.

U čestitki se kaže:

- Povodom Vašeg reizbora za predsednika Vlade Republike Srbije, dozvolite mi da Vam u ime Vlade Kine i u svoje lično ime, uputim iskrene čestitke i najlepše želje. Želim Vam još veći uspeh u obavljanju ove važne odgovorne dužnosti.

Vlada Kine pridaje veliku pažnju razvoju odnosa sa Srbijom. Želim da i dalje održavam dobre radne odnose i lično prijateljstvo između nas dvojice. Želja mi je da ulažemo zajedničke napore, neprekidno produbljujući komunikaciju i saradnju između dve zemlje u raznim oblastima, u cilju stalnog unapređivanja sveobuhvatnog strateškog partnerstva između Kine i Srbije na novi nivo - navodi se u čestitki premijera Kine Li Kećanga.

(Telegraf.rs / Tanjug)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • veseli

    12. avgust 2016 | 09:39

    Lepo i ponosno je danas biti srbin jer smo glavna tema u svetu a to nije loš kontekst nego naprotiv pohvale i čestitke stižu iz svih krajeva sveta.

  • Crs

    12. avgust 2016 | 11:00

    Saradnja sa Kinom je veoma znacajna za buducu politiku.

  • ena

    12. avgust 2016 | 09:10

    Podrska Kine Srbije je od velike vaznosti.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA