UČVRŠĆIVANJE DOBRIH ODNOSA SRBA I MAĐARA: SNS i SVM potpisale Koalicioni sporazum

dogovorile su se o jačanju kapaciteta države u daljoj borbi protiv korupcije i kriminala, kao i ostvarivanju maksimalne bezbednosti za sve građane naše zemlje, ističe se u saopštenju.

  • 61

Srpska napredna stranka i Savez vojvođanskih Mađara potpisali su danas Koalicioni sporazum o ostvarivanju zajedničkih programskih opredeljenja i najboljih mogućih odnosa između Srba i Mađara.

Programska opredeljenja definišu ciljeve u svim oblastima društvenog života, sa posebnim osvrtom na jačanje privredne aktivnosti, boljeg života građana i daljeg razvoja AP Vojvodine, saopštila je SNS.

Vučić tvrdi: Vladu ćemo formirati vrlo brzo, Pastor jedini siguran partner

Kako se navodi, dve stranke su se dogovorile o zalaganju za realizaciju projekata izgradnje infrastrukture od vitalnog značaja za našu zemlju, kao i jačanju napora da se stvore uslovi za poboljšanje poljoprivredne proizvodnje i unaprede uslovi života i rada proizvođača.

Srpska napredna stranka i Savez vojvođanskih Mađara dogovorile su se o jačanju kapaciteta države u daljoj borbi protiv korupcije i kriminala, kao i ostvarivanju maksimalne bezbednosti za sve građane naše zemlje, ističe se u saopštenju.

(Telegraf.rs / Tanjug)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA