Pajtić: Pokušaj izjednačavanja Ðinđića i Miloševića

On je ocenio da je Slobodan Milošević za sobom ostavio nasleđe "ratova, nemaštine, korupcije i ubistva političkh neistomišljenika", koje njegovi saučesnici na vlasti u Srbiji žele danas da izbrišu, jer veruju kako se tako briše i njihova odgovrnost

  • 17

Predsednik Demokratske stranke Bojan Pajtić usprotivio se danas ideji o podizanju spomenika Slobodanu Miloševića, ocenivši da je to pokušaj da se stavi znak jednakosti između njega i premijera Zorana Ðinđića, što demokrate, kaže, nikad neće prihvatiti.

PAJTIĆ: Ameriku brine to što se Rusija meša u formiranje VLADE!

- Demokratska stranka je bila tu da kaže Miloševiću da je diktator, Demokratska stranka je danas tu da Vučiću kaže da Srbija opet postaje diktatura. I kad traže da se podigne spomenik Miloševiću, valjda kao pokušaj stavljanja znaka jednakosti između njega i Ðinđića, kao znak oprosta za učinjeno, neka znaju da ćemo uvek biti protiv jer se ona Srbija koja želi da živi normalno seća kako je živela devedesetih za vreme Miloševića - navodi se u saopštenju DS.

On je ocenio da je Slobodan Milošević za sobom ostavio nasleđe "ratova, nemaštine, korupcije i ubistva političkh neistomišljenika", koje njegovi saučesnici na vlasti u Srbiji žele danas da izbrišu, jer veruju, navodi Pajtić, kako se tako briše i njihova odgovornost.

Foto: sense-agency.com, Profimedia Foto: sense-agency.com, Profimedia

Pajtić navodi da aktuelna vlada zastupa istu politiku, koja, tvrdi, vodi u 1996, a ne u 2020. godinu.

(Telegraf.rs/Tanjug)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Mimi

    15. avgust 2016 | 17:23

    Naravno da se ne mogu porediti.Milošević je bio i ostao do kraja pravi patriota i čovek koji je voleo Srbiju. Za razliku od njega Đinđić je bio neko ko je cenjen samo od svojih DOSOVACA I sluga zapada kao i oni. Prodao je Miloševića, a presudili su mu kriminalci koji su ga i doveli na vlast. To je onaj isti što je podrzavao bombardovanje Srbije. Kako je radio tako je i prošao.

  • Milan UEFA SUPPORTS TERRORISM

    15. avgust 2016 | 18:41

    Razlika kao Nebo i Zemlja.Za vreme Slobe,svi smo imali.kakv takav posao,kakvu takvu platu,kakvu takvu sigurnost.Za vreme Djikija i njegovih pajtasa,Ja i supruga(mnogi sa nama)izgubismo posao,platu,bilo kakvu sigurnost.Da,Sloba nikada ne moze da se poredi sa onima koji su bukvalno prodali skoro sve sto moze prodati iz ove jadne Srbije.Laka mu zemja serbska.

  • sasa

    15. avgust 2016 | 17:48

    milosevic je za djindjica bio marka.i milosevic se "NIKAD I NIGDE NIJE ZALAGAO DA SE BOMBARDUJE SOPSTVENA ZEMLJA ZARAD LICNIH INTERESA".

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA