≫ 

STEFANOVIĆ: Vežba policija Srbije i RS ne ugrožava suverenitet BiH!

- Zajednička vežba policija Republike Srbije i Republike Srpske biće održana na teritoriji Srbije i time se ni na koji način ne ugrožava suverenitet Bosne i Hercegovine - rekao je Nebojša Stefanović

  • 3

Ministar unutrašnjih poslova Srbije Nebojša Stefanović izjavio je da je cilj zajedničke vežbe policija Srbije i Republike Srpske (RS) pokazivanje snage i obučenosti u borbi protiv terorizma i spremnosti da se odgovori na sve bezbednosne izazove, a ne ugrožavanje suvereniteta BiH.

Ministri unutrašnjih poslova Srbije i Grčke o prevazilaženju migrantske krize

- Zajednička vežba policija Republike Srbije i Republike Srpske biće održana na teritoriji Srbije i time se ni na koji način ne ugrožava suverenitet Bosne i Hercegovine. Jedini cilj je da naše policije pokažu snagu i obučenost u borbi protiv terorizma i spremnost da odgovore na sve bezbednosne izazove. Svako ko pokušava da izazove bilo kakve nesuglasice povodom planirane vežbe i želi da govori o tome na negativan način, mogu slobodno reći, nema dobre namere. Policija Republike Srpske je dobrodošla na teritoriji Republike Srbije i mi ćemo dozvoliti dolazak njenih pripadnika, kako bi se održala zajednička vežba naših jedinica - izjavio je Stefanović.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • L+M

    19. avgust 2016 | 17:35

    Ma šta im se pravdaš, vezbajte i samo napred.

  • Dino

    20. avgust 2016 | 01:03

    Hoćeš da kažeš policija Bosne i Hercegovine može ući u Srbiju uvijek...super...uvijek je i mogla

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA