≫ 

Vučić danas sa diplomatskim korom

- Tema njegovog razgovora sa ambasadorima akreditovanim u Beogradu biće situacija u regionu - rečeno je iz Kabineta premijera

Predsednik Vlade Srbije Aleksandar Vučić sastaće se danas sa predstavnicima diplomatskog kora, saopšteno je iz Nemanjine 11.

SULUDA OPTUŽBA POTPREDSEDNIKA SDA: Vučić je u Potočarima NAPAO SAM SEBE

Kako je Tanjugu rečeno u Kabinetu premijera, tema njegovog razgovora sa ambasadorima akreditovanim u Beogradu biće situacija u regionu.

Sastanak u Palati Srbija, u 12.00 sati, biće održan iza zatvorenih vrata, a o njegovom sadržaju premijer će javnost obavestiti obraćanjem novinarima.

U regionu, pre svega na liniji Hrvatska-Bosna i Hercegovina-Srbija, u poslednje vreme su znatno podignute tenzije, a, kako su za Tanjug ocenili politički analitičari, povodom poslednjih događaja u Hrvatskoj i BIH, Srbija je nesumnjivo meta politika koje ne idu u korist dobrosusedskih odnosa i očuvanja mira i stabilnosti u regionu.

(Telegraf.rs / Tanjug)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Dara

    29. avgust 2016 | 12:41

    Mir i stabilnost su neophodni regionu.

  • dare

    29. avgust 2016 | 09:31

    Mir se mora odrzati po svaku cenu!

  • marina

    29. avgust 2016 | 09:29

    situacija nije ni malo naivna mada nije potrebno praviti paniku ali treba na vreme povuci odredjene korake jer i Zagreb i Sarajevo bude duhove ruzne prosloti.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA