PRIŠTINA: Bačena bomba na kuću direktora RTK-a u Prištini

Eksplozija je bila snažna i uznemirila je celo naselje, bačena je iza kuće generalnog direktora RTK-a Mentora Šalje u trenutku dok je cela porodica bila u kući,povređenih nije bilo

  • 4

Na kuću generalnog direktora RTK-a Mentora Šalje u Prištini bačena je eksplozivna naprava, najverovatnije ručna bomba, povređenih nije bilo, javlja dopisnik Tanjuga.

Kancelarija za KiM najoštrije osudila bombaški napad na RT Kosovo

Eksplozivna naprava bačena je sinoć oko 22 sata iza kuće, a policijska istraga je u toku i za sada nema više informacija.

Šalja je za RTK potvrdio da je na njegovu kuću, koja se nalazi u prištinskom naselju Matičane, bačena eksplozivna naprava za koju se pretpostavlja da je ručna bomba.

Prema njegovim rečima, eksplozija je bila snažna, a bomba je bačena iza kuće.

- Eksplozija je bila snažna i uznemirila je celo naselje, bačena je iza moje kuće u trenutku dok je cela porodica bila u kući. Srećom niko nije povređen - rekao je Šalja.

On je takođe potvrdio da je policija pronašla eksploziv, ali još uvek nije potvrđeno o čemu se tačno radi.

To je drugi napad na RTK nakon što je pre nekoliko dana bačena granata u dvorište zgrade RTK-a.

(Telegraf.rs/Tanjug)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • goca

    29. avgust 2016 | 16:34

    Moje selo...nekad je bilo selo, sada je pristinsko naselje....tu sam rodjenda ja, tu mi je rodjen otac, deda, pradeda, cukundeda, tamo su grobovi svih mojih predaka. Maticane... Od 1998 nisam otisla tamo...tuga

  • Milka

    29. avgust 2016 | 11:16

    Uvek se optuzuje bombaski napadi kao i napadi siptara na raseljene Srbe ?a nikad se nista nije resilo na posten nacin?doslo je zlo od usa i eu doslo zlo u ljude postali sovinisti a svi smo od krvi i mesa?ali BOG CE NAM SVIMA USKORO PRESUDITI?

  • Ljubica

    29. avgust 2016 | 12:55

    Ajde ne lupaj nek se.pocepaju

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA