STROGO POVERLJIVO: Vučić na tajnom sastanku sa bezbednjacima van Beograda!

Pretpostavlja se da su povod za ovaj sastanak trenutno napeti odnosi u regionu, pre svega sa Hrvatskom i Bosnom i Hercegovinom

  • 91

Trenutno se na nepoznatoj lokaciji održava sastanak premijera Srbije Aleksandra Vučića sa ljudima u koje predsednik Vlade ima apsolutno poverenje.

Nikolić sutra sa Vučićem i predstavnicima Srba u BiH

Tema ovog sastanka sada nije poznata, ali ni sastanak nije formalan. Sastanku prisustvuju stručnjaci iz obaveštajnih službi, bezbednosnog i sektora odbrane.

Pretpostavlja se da su povod za ovaj sastanak trenutno napeti odnosi u regionu, pre svega sa Hrvatskom i Bosnom i Hercegovinom, ali i o sve češćim provokacijama albanskih zvaničnika na severu Kosova.

VUČIĆ: Srbija neće odgovarati na teške uvrede, naš vitalni interes su STABILNOST I MIR!

U kabinetu premijera niko nije zvanično potvrdio ovu informaciju, ali je nije ni negirao.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Ivan

    31. avgust 2016 | 15:40

    Hrvatska konstantno vrsi pritisak na ceo region, verujem da strane sile uticu na nemire koji se poslednjih dana dogadjaju!

  • Tirion

    31. avgust 2016 | 16:38

    Povod za sastanak je najverovatnije trenutno stanje u regionu. Napeti odnosi sa Hrvatima i Bosnjacima koji moraj uda budu sto pre reseni. Nadam se da ce sve biti kako treba.

  • Jabar

    31. avgust 2016 | 15:21

    U poslednjem periodu postoji dosta tenzija i provokacija od strane Bošnjaka i Hrvata, to nije dobro, treba ostati razuman i na pametan način izbeći sve dalje neugodnosti.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA