TAČI VERUJE NATO MAPAMA: Kosovo neće izgubiti ni metar teritorije

Tači je uveren da će sporazum o demarkaciji biti ratifikovan i da će to "popločati put liberalizaciji viznog režima sa EU"

  • 19

Kosovski predsednik Hašim Tači izjavio je da Kosovo neće izgubiti ni metar teritorije zbog demarkacije sa Crnom Gorom i objasnio da on "veruje mapama NATO'', a ne "ruskim ili jugoslovenskim mapama".

PRIŠTINA SE SPREMA ZA NEMIRE: Najavljeni prostesti, policija obezbeđuje Skupštinu Kosova (VIDEO)

- Niko nije pružio činjenice da će Kosovo izgubiti teritoriju. Mogu da kažem da je bilo pogrešnih interpretacija, ne znam da li namernih ili nenamernih - rekao je Tači u intervjuu televiziji Rokum, uoči zasedanja skupštine koja treba da ratifikuje sporazum o demarkaciji sa Crnom Gorom.

ALBANCI PRETE RATOM CRNOJ GORI: Tenzije sve veće!

On je uveren da će sporazum o demarkaciji biti ratifikovan i da će to "popločati put liberalizaciji viznog režima sa EU".

STRAH NA GRANICI: Crnogorski specijalci postavljaju MITRALJESKA GNEZDA ka Kosovu!

Printskrin: Google Maps, Pixabay Printskrin: Google Maps, Pixabay

Lider pokreta Samoopredeljenje Visar Imeri pozvao je u međuvremenu još jednom članove kosovske skupštine da ne glasaju za sporazum o demarkaciji i rekao da je današnji protest najbolja prilika da se kaže "ne'' vladi, prenosi Zeri.

(Telegraf.rs/Tanjug)

 

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • ☆☆☆

    1. septembar 2016 | 12:36

    Kosovo će izgubiti celu teritoriju a svi Albanci će pobeći u Albaniju čim vas Amerika jednog dana ostavi.A znate da će to nekada biti..do tada gnev i bes Srba samo raste.Doći će ponovo taj dan kad vas napuste i prepuste sami sebi..a onda...Kao u Solunskom frontu kad smo krenuli svim silama peške na Nemce i Bugare srcem u otadbinu i pregazilo ih junačko srpsko srce.To vas čeka isto..samo da vas Ameri zaborave.A doći će taj dan..možda ne skoro ali doći će.

  • Goran

    1. septembar 2016 | 11:53

    Isto vam je , potpisali ili ne.He he, samo polako.Sve ce doci na svoje mesto.

  • Lazar Cetinje

    1. septembar 2016 | 12:20

    Taci non stop samo spominje Nato i u njega se uzda! Ali niko od njih ne razmislja da ce jednog dana otici Nato! I posle sta cete!?

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA