Nikolić: U toku formiranje predsedničkog kabineta

Predsednik Srbije otkriva imena nekih od svojih budućih savetnika, ali kaže da još nije jasno kako će biti obavljana funkcija šefa kabineta

  • 1

Predsednik Srbije Tomislav Nikolić potvrdio je da je u toku formiranje predsedničkog kabineta, ali da još nisu poznata sva imena, uključujući i to ko će biti šef kabineta. On je istakao da još nije odlučilo na koji način će biti obavljana ova funkcija.

- Savetnik za odbranu biće penzionisani policijski general Simić, šef pres-službe Stanislava Pak, šef protokola će biti Jasmina Mitrović Marić - otkrio je Nikolić nekoliko imena za RTS.

Komentarišući navode pojedinih medija da bi Milan Bačević mogao da bude šef kabineta, Nikolić je rekao da odluku o tome još nije doneo.

- Postoje ozbiljni poslovi koje bi gospodin Bačević mogao da radi. Šef kabineta je nešto drugo. Mislim da ni sam nisam iskristalisao da li će šef kabineta biti funkcija na način na koji je bila do sada ili ću tu funkciju potpuno da promenim - ističe Nikolić.

RTS je naveo da će redovni profesor Pravnog fakulteta Oliver Antić biti Nikolićev savetnik za pravna pitanja, dok će generalni sekretar biti Nebojša Rodić, koji je 1997. bio zamenik sekretara Skupštine, a ranije i sekretar Republičke izborne komisije.

(M. S. / Tanjug)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA