TAČI TVRDI: "Papa će posetiti i PRIZNATI KOSOVO"!

- Papa me je "informisao o planovima da poseti Kosovo i prizna realnost na Balkanu" - naveo je Tači posle sastanka na svom Fejsbuk profilu

  • 25

Papa Franja primio je u odvojenu audijenciju kosovskog predsednika Hašima Tačija i premijera Isu Mustafu, a Tači je posle toga rekao da ga je papa obavestio da namerava da poseti Kosovo i "prizna realnost na Balkanu", piše Koha ditore.

TAČI VERUJE NATO MAPAMA: Kosovo neće izgubiti ni metar teritorije

Papa je sa kosovskim funkcionerima razgovarao o ulozi Kosova u izgradnji mira na Balkanu i ulozi Majke Tereze u uspostavljanju mira u svetu navodi prištinski dnevnik.

BALKANCI SE POSVAĐALI ZBOG MAJKE TEREZE: Albanci i Makedonci ne mogu da se dogovore "čija je"!

- Papa me je "informisao o planovima da poseti Kosovo i prizna realnost na Balkanu" - naveo je Tači posle sastanka na svom Fejsbuk profilu.

Mustafina pres služba navela je da je kosovski premijer zahvalio papi Franji na podršci Kosovu i njegovom narodu, navodi "Koha ditore".

(Telegraf.rs / Tanjug)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Wien

    6. septembar 2016 | 13:10

    Nista novo...jos od papskih jezuita pokusavaju unistiti pravoslavlje na Balkanu...

  • Ceca

    6. septembar 2016 | 13:01

    On je bas pravi da nesto prizna ili ne prizna....mozes misliti....isto kao sto je onu vesticu proglasio za sveticu.....e svasta cemo jos cuti ovih dana...

  • Milka

    6. septembar 2016 | 13:31

    Nece0 oni nas unistiti ?a naravno da je papa licemer kao i svi ostali sem nas SRBA ALI GOSPOD BOG JE UZ NAS NAROD I KIM JE PRAVOSLAVNI I OSTSCE?DRAGI MOJI TIHA VODA BREG LOMI ?POZ.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA