NIKOLIĆ SE OSVRNUO NA KRITIKE NAKON "NOT YET": Žele da stvore utisak da sam seljak i da je to nezamislivo i ponižavajuće! (VIDEO)

Nikolić ističe da se namerno stvara slika u javnosti o njemu kao o nekome ko ne zna engleski i da iza toga stoje drugi interesi

  • 20

Odgovor koji je predsednik Srbije Tomislav Nikolić dao novinarima na engleskom jeziku postao je apsolutni hit u medijima i na društvenim mrežama, a predsednikovo "not yet" je, kako kaže, spontan odgovor na njemu nebitno pitanje - da li će se opet kandidovati na predsedničkim izborima.

Pogledajte kako Tomislav Nikolić odgovara novinarima - NA ENGLESKOM (VIDEO)

- Toliko mi je bio važan odgovor na to pitanje da sam im rekao "not yet". Uopšte nisam u fazonu da razmišljam o predsedničkim izborima - istakao je Nikolić za beogradske medije.

Kako ističe, nije to uradio promišljeno, već je iskoristio trag od engleskog koji mu je ostao nakon razgovora s Koreancem koji je upravo tada završio. Predsednik Nikolić je istakao da postoje oni koji bi ga tumačili i da je govorio na srpskom jeziku, jer nekima on nije dovoljno jasan ni kada govori na maternjem jeziku.

Nikolić ističe da se namerno stvara slika u javnosti o njemu kao o nekome ko ne zna engleski i da iza toga stoje drugi interesi.

- A ko im je rekao da sam ja seljak, da ne znam engleski, da se ne služim jezikom? Treba stvoriti utisak da je predsednik Srbije seljak i da je to za republiku nezamislivo i ponižavajuće - zaključio je Nikolić.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Real

    9. septembar 2016 | 14:07

    Neka mi lupe plus svi koji misle da je Toma zesci seljak!

  • Двери Истина

    9. septembar 2016 | 13:48

    Па и сами признајете вашим одговором , само сте потврдили мишљење Српског народа, хвала вам на искрености

  • Igy

    9. septembar 2016 | 15:18

    Zasto vredjate seljake gospodine predsednice?! Ja poznajem mnogo seljaka obrazovanih i svestranih. Gradsko sam dete ali izjava potvrdjuje koliko ste prosti....

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA