KARADŽIĆ PORUČIO IZ HAGA: Kad izađem iz zatvora, ulazim u posao s kanabisom!

Prema rečima njegovog advokata Sladojevića, Karadžić je neposredno uoči suđenja s tadašnjim zatvorenikom Antom Gotovinom igrao tenis, i pao i razbio nos, što je kasnije prekriveno šminkom kako ne bi ispalo da se u zatvoru potukao

  • 31

Radovan Karadžić je u svom prvom intervjuu pošto ga je Haški sud osudio na 40 godina zatvora zbog ratnih zločina u BiH za nemački Di Cajt opisao svoj odnos prema drugim zatvorenicima i o tome čime planira da se bavi kada izađe iz zatvora, prenosi 24sata.hr.

- Ja sam društveno biće i okružujem se rado s ostalim zatvorenicima, sa Srbima i bosanskim Hrvatima. Sve sami pošteni, visokoobrazovani i zanimljivi ljudi - rekao je bivši vođa bosanskih Srba. dodajući da s tim ljudima "koje zna od pre, u međuvremenu neguje prijateljstvo“.

On se, kako tvrdi sa bosanskim Hrvatima iz pritvora "zna od pre" i sa njima neguje prijateljstvo.

- Srbi i Hrvati su sledili sličan cilj: hteli su da Bosnu pretvore u uniju tri grupe, i zato smo se dobro razumeli - kaže Karadžić.

Radovan Karadžić dobio više od 500.000 dolara za pripremu ŽALBE U HAGU!

On slobodno vreme u zatvoru provodi u pisanju i pripremu žalbe na presudu, svirajući frulu i igrajući tenis i fudbal. Prema rečima njegovog advokata Sladojevića, Karadžić je neposredno uoči suđenja s tadašnjim zatvorenikom Antom Gotovinom igrao tenis, i pao i razbio nos, što je kasnije prekriveno šminkom kako ne bi ispalo da se u zatvoru potukao.

DAČIĆ: Presuda Karadžiću je dokaz da je Srbija nije kriva za ratne zločine

Advokat dodaje da je njegov klijent do poslednjeg trenutka verovao da će biti oslobođen i da je već bio spakovao svoje stvari. Takođe je rekao da je Karadžić nakon izlaska iz zatvora hteo da uđe u "posao s kanabisom“.

- Od indijske konoplje se svašta može napraviti - rekao je Karadžić svom advokatu.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Mileduduk

    15. septembar 2016 | 09:57

    Znaci ne veruje vise u delotvornost mokrace. Sta ce da kazu pacijenti.

  • Grofica

    15. septembar 2016 | 03:04

    Ne lipši magarče do zelene trave.

  • Srbija

    15. septembar 2016 | 10:02

    Do juce su se igrali rata a sad tenisa sve ih treba izbaciti u neku pustinji i nek se igraju sa zmijama!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA