Tasovac: Konsultovaću Dodika prilikom primanja novih članova Filharmonije!

Šaljiva reakcija direktora Filharmonije došla posle nekoliko izjava predsednika RS o podobnosti pojedinih stranaka za formiranje nove vlade Srbije

  • 3

Direktor Beogradske filharmonije Ivan Tasovac nastavlja da uveseljava članove Tviter zajednice, pa je tako, komentarišući sve češće izjave predsednika Republike Srpske Milorada Dodika koje se tiču formiranja buduće vlade Srbije, na svom nalogu napisao:

- Raspisane su audicije za članove orkestra Beogradske Filharmonije. U svakom slučaju, pre konačnog izbora kandidata , konsultovaćemo Milorada Dodika - napisao je Tasovac.

Podsetimo, Dodik je u prethodnih nekoliko dana izazvao različite reakcije svojim izjavama o podobnosti pojedinih stranaka za formiranje vlade, kao i vređanjem novinarke agencije Beta Ljiljane Kovačević.

(I. M.)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • marko

    4. jun 2012 | 20:46

    Sta misli ovaj da je "inn"zbog ove frizure.Matoro kljuse idi sviraj a pusti politiku politicarima

  • Srb

    9. jun 2012 | 18:41

    Vazno je sta Srpski narod misli i oseca. Pomolimo se i za svoje neprijatelje. Hriscane primajte i s njima se upoznavajte i govorite s njima makar ne bili pravoslavci a muslimima recite da je Spas u Isusu, pa ako hoce da se pokrste, recite im da se ne obaziru na svoje babovce, koji su se poturcili, jer ih to vuce na dole. Apropo, Dodik i ne zna sta ja pisem i ko sam. Oni koji misle da sam komandiran od njega, da se ne zabludavaju. Nema on pojma koji sam, ijako sam simpatizer SNSD-a. Zna se da svaki Srbin misli i pravi ono sto smatra za pravo.

  • Čeda Cvetković

    5. jun 2012 | 12:48

    Reakcije na izjave g Dodika u vezi sa formiranjem vlade u Srbiji se svrstavaju u kolone crno-belo. A poznato je da crno-bela forma nikad nije dobra. Bilo bi bolje zanemariti nediplomatsku formu Dodikovih izjava na temu srpske vlade a pokušati rauzumeti da su Srbija i Republika srpska isti narod i bratske države. Srbima sa druge strane Drine nije lako da sarađuju sa vladom ako jedan član vlade i dalje smatra da je Republika srpska genocidni narod. Čeda Jovanović se mora javno odreći takvog svog mišljenja ako želi da uđe u vladu. Inače štos sa izborom članova filharmonije je isti kako kad bi guverner nacionalne banke sa platom od 650000 dinara preuzeo zadatak da sačini plan prevazilaženja ekonomske krize.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA