≫ 

KOŠTUNICA SE PRESELIO U CRKVU: Nekadašnji lider DSS postao BOGOUGODAN i ne propušta liturgije!

Koliko ga cene u crkvi, govori i činjenica da je Koštunica nedavno bio gost na parohijskoj slavi, te je dobio i posebno mesto za vreme liturgije

  • 52

Bivši premijer i bivši lider DSS Vojislav Koštunica otkako je napustio politiku još više se okrenuo veri, pa stalno posvećuje Crkvu Svetog Aleksandra Nevskog na beogradskom Dorćolu, gde u blizini i živi.

KOŠTUNICA PROGOVORIO O SVOM POVRATKU U POLITIKU: Evo da li se zaista vraća na političku scenu

Koliko ga cene u ovoj crkvi, govori i činjenica da je Koštunica nedavno bio gost na parohijskoj slavi, te je dobio posebno mesto za vreme liturgije.

Naime, Koštunica je kao bivši državni zavničnik zauzeo mesto kraj oltara. Kad su spazili bivšeg premijera u crkvi, brojni vernici dobili su želju da saznaju šta misli o aktuelnoj političkoj situaciji. Međutim, otkako je napustio stranku, Koštunica ne želi da se izjašanjava o toj temi, pišu beogradski mediji

Književnik i član DSS Matija Baćković potvrdio je za beogradske medije da Koštunica često odlazi u Crkvu Aleksandar Nevski i dodaje da zapravo "i da hoće, ne može da je zaobiđe".

Foto: www.mc.rs Foto: www.mc.rs

- Ne znam kome je bliža Crkva Aleksandar Nevski - meni ili njemu. To nam je skoro pet koraka udaljeno od stanova gde živimo, tako da je nemoguće čak i kad bih hteo, da tu crkvu zaobiđe. Ne možemo je zaobići, jedino da nas negde odsele - našalio se Bećković i podsetio da je sa bivšim liderom DSS i komšija i prijatelj.

- Ne bih se začudio da se Koštunica u toj crkvi i krstio, pošto on živi u stanu svog oca. Možda je to 1945. bilo sporno - otkriva Bećković, a na opasku da političari generalno danas mnogo vole da se slikaju u crkvama, kaže da to nije slučaj sa Koštunicom.

- Nije on to počeo sad, nego kad nije niko. Koštunice ne može da se meša sa tim novokomponovanim vernicima. Ne treba mešati one koji su takvi bili oduvek i one koji to trenutno rade - naglaša on.

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Petrovic_Petar

    16. septembar 2016 | 01:01

    E moj Kostune,kolika je energija bila uz tebe,koji polet. Gde smo se to izgubili ? Izgleda da za srbe nije ova kapitalisticka demokratija uopste

  • Rajko

    16. septembar 2016 | 06:16

    Posten covek. Zato i nije uspeo kod nas.

  • Србољуб

    16. septembar 2016 | 06:13

    Сваки онај ,који је заиста частан у души,не може успети у политици(каква је данас)...ал,наравно,такви људи свој мир и дом налазе у Цркви Божјој...дај Боже,да Србијом завладају људи који су ИСТИНСКИ побожни(не само кад им требају поени),јер такви не могу да лажу народ!? Нама, у суштини треба Краљ,ал ИСТИНСКИ ПОБОЖАН,не да има везе са масонима ил језуитима.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA