VUČIĆ O PARADI PONOSA: Radije bih išao na svadbu Gašićevog sina nego na Prajd

- Valjda jesu zvali, ali da sam imao vremena išao bih na svadbu sina Bate Gašića, koji je okupio četiri ili pet puta više svatova nego što je bilo na šetnji - rekao je Vučić

Premijer Srbije Aleksandar Vučić izjavio je danas da je zadovoljan je Parada ponosa održana bez incidenata, jer je time država pokazala da funkcioniše i da može da garantuje bezbednost različitim društvenim grupama.

POGLEDAJTE KAKO JE TEKLA PARADA IZ MINUTA U MINUT: Završena još jedna "Nedelja ponosa" bez incidenata (FOTO) (VIDEO)

- I prisustvom državnih i gradskih zvaničnika pokazali smo da preuzimamo odgovornost - rekao je Vučić dodajući da lično nije pristalica LGBT šetnje.

Kako je Vučić, rekao gostujući na RTS-u, nije upoznat da li je pozvan da prisustvuje na današnjoj paradi, ali da ne bi došao ni da je dobio poziv.

- Valjda jesu zvali, ali da sam imao vremena išao bih na svadbu sina Bate Gašića, koji je okupio četiri ili pet puta više svatova nego što je bilo na šetnji - rekao je Vučić.

Premijer je istakao da je to njegova privatna stvar, ali da mu je posao kao predsednika Vlade, da obezbedi sigurnost svima.

- I to sam i uradio - rekao je Vučić.

(Telegraf.rs/ Tanjug)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA