• 4

EDUKACIJA ZA KOMUNALNU POLICIJU: Mali i Brnabićeva hoće bolju lokalnu samoupravu!

- Posebnu pažnju ćemo posvetiti obukama za komunalne policajce, kako bi ova važna služba dodatnom edukacijom postala integralni deo zajednice na usluzi svim građanima - izjavila je Brnabićeva

  • 4

Gradonačelnik Beograda Siniša Mali i ministarka državne uprave i lokalne samouprave Ana Brnabić razgovarali su danas o Nacrtu Zakona o glavnom gradu, izmenama i dopunama Zakona o lokalnoj samoupravi, ali i kako unaprediti rad lokalne samouprave.
Selfi Parade: Nasmejani Siniša Mali i ministarka Ana Brnabić

- Cilj nam je da lokalna samouprava funkcioniše efikasno i zato nam je važno da sarađujemo sa ministarstvom na ovim zakonima, kako bismo zajedno došli do najboljih rešenja - rekao je Mali.
Kako se navodi u saopštenju prosleđenom medijima, on je naglasio da želi da unapredi rad lokalne samouprave novim zakonom o glavnom gradu, kako bi sugrađanima ponudili najbolje usluge.
- Beograd sigurno može da služi kao primer drugim lokalnim samoupravama i zato nam je važno da iniciramo ovakvu vrstu saradnje i da se po tom modelu sarađuje i sa drugim lokalnim samoupravama - istakao je gradonačelnik.
On je podvukao da je važno da lokalna samouprava podigne kvalitet usluga, ali da se sa druge strane ponaša racionalno i odgovorno.
Gradonačelnik i ministarka su razgovarali i o obukama za komunalne policajce, koje će sprovoditi ovo ministarstvo, kako bi dodatnom edukacijom Komunalna policija na najbolji način bila na usluzi građanima.
Foto: Beoinfo

Foto: Beoinfo


- Izuzetno sam zainteresovana za saradnju sa Beogradom po svim pitanjima od interesa za lokalnu samoupravu. Posebnu pažnju ćemo posvetiti obukama za komunalne policajce, kako bi ova važna služba dodatnom edukacijom postala integralni deo zajednice na usluzi svim građanima - izjavila je Brnabićeva.
Sastanku su prisustvovali i načelnica Gradske uprave Sandra Pantelić, direktorka Službe za centralizovane javne nabavke i kontrolu nabavke Sandra Damčević, pomoćnica sekretarke za obrazovanje i dečju zaštitu Jelena Tanasković.
Zatim državni sekretar ministarstva za državnu upravu i lokalnu samoupravu Ivan Bošnjak i pomoćnik ministra iz Sektora za sistem lokalne samouprave Saša Mogić.
(Telegraf.rs / Tanjug)

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • BoskoG

    Докле год је власти најважнија полиција, јасно је о кавној "власти" се ради.

  • DaNe

    Prvo ih zamolite da rade svoj posao. Nocas u 02h iz zovem za divljanje, urlanje, trestanje muzike... u kaficu do moje zgrade, ne dolaze. Pozvala sam MUP, dosli su za 4-5min i zatvorili su kafic, pijanci, bukadzije se razidjose, a mi smo komacno imali prava da dremnemo od 2h i 30min, do 6h ujutru. "Bravo" za komunalce.

  • Iju

    Nema od ta posla nista njih ni Bog otac ne moze da edukuje

Preporuka sa Weba

by Content Exchange

Google preporuke

Najnovije vesti

Dozvoljavam da mi Telegraf.rs šalje obaveštenja o najnovijim vestima