• 80

BORIS DŽONSON DOLAZI U SRBIJU: Na poziv Aleksandra Vučića!

Premijer Vučić je istakao da Srbija veruje u iskreno prijateljstvo sa Velikom Britanijom, sa kojom sledeće godine obeležava 180 godina diplomatskih odnosa i pozvao ga da poseti Srbiju

  • 80

Predsednik Vlade Republike Srbije Aleksandar Vučić, sastao se danas u Njujorku sa ministrom spoljnih poslova Velike Britanije Borisom Džonsonom sa kojim je, u izrazitoj prijateljskoj i srdačnoj atmosferi, razgovarao o bilateralnim odnosima, situaciji u regionu i podršci koju Britanija pruža Srbiji na evropskom putu.
KLINTON POHVALIO VUČIĆA: Odlazak u Srebrenicu bio je hrabar potez!

Premijer Vučić je istakao da Srbija veruje u iskreno prijateljstvo sa Velikom Britanijom, sa kojom sledeće godine obeležava 180 godina diplomatskih odnosa i pozvao ga da poseti Srbiju. On je Džonsona obavestio o ekonomskim reformama koje je Vlada Srbije sprovela u poslednje dve godine i naglasio važnost većeg prisustva britanskih investitora na srpskom tržištu.
Foto: Vlada Srbije

Foto: Vlada Srbije


Ministar spoljnih poslova Džonson je istakao da je Srbija ključna zemlja na Zapadnom Balkanu i da će jedan od prioriteta spoljne politike Velike Britanije biti stabilnost tog regiona. Džonson je prihvatio poziv premijera Vučića da poseti Srbiju.
(Telegraf.rs)

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • tanja

    Na tome se uveliko radi, a rad uvek daje dobre rezultate.

  • Aco

    Kada je u pitanju Velika Britanija,onda zaista ima prostora za bolju saradnju.

  • goki

    Zadovoljstvo je ugostiti proverene prijatelje.

Preporuka sa Weba

by Content Exchange

Google preporuke

Najnovije vesti

Dozvoljavam da mi Telegraf.rs šalje obaveštenja o najnovijim vestima