≫ 

BEBA BALAŠEVIĆ ISKRENA DO KRAJA: Zašto sam otišla iz DS

Naglasivši da na stranačkim izborima nije imala svog kandidata i da je ova njena odluka bila rezultat višemesečnog razmišljanja, ona je istakla da je baš na dan izbora shvatila da nije toliko bitno ko će biti predsednik stranke, već ko su njeni glasači bili nekada i kako se oni danas osećaju

  • 33
Jelena Beba Balašević Printskrin: Youtube/DEMOKRATSKA STRANKA

Poslanica Demokratske stranke u Skupštini Vojvodine, Jelena Balašević, napustila je tu stranku na dan izbora, a razloge ove svoje odluke obrazložila je na svom Fejsbuk profilu.

Ćerka Đorđa Balaševića napustila DS: Izabrala sam da se iščlanim, umesto da glasam

Ćerka poznatog kantautora Đorđa Balaševića objasnila je da iza njene odluke svakako stoje lični razlozi, ali da je jedan od glavnih ipak taj što smatra da je do izbora novog rukovodstva u toj stranci moralo doći odmah nakon "izbornog debakla", a ne kasnije, kada krenu previranja u stranci "oko toga da li sad za lidera treba izabrati nekog ko je stranku prvi načeo, nekog ko je stranku opasno srozao, ili nekog ko će stranku do kraja dotući?".

Dragan Šutanovac novi lider Demokratske stranke (FOTO)

Naglasivši da na stranačkim izborima nije imala svog kandidata i da je ova njena odluka bila rezultat višemesečnog razmišljanja, ona je istakla da je baš na dan izbora shvatila da nije toliko bitno ko će biti predsednik stranke, već ko su njeni glasači bili nekada i kako se oni danas osećaju.

Pajtić se oglasio na Facebooku! Razočaran što DS vode - Šule, Kena, Balša

U svojoj ispovesti Beba Balašević je podvukla da se iza njenog napuštanja Demokratske stranke ne krije prelazak u neku drugu stranku, i da je još uvek sama sebi "jedina alternativa".

Njenu ispovest sa Fejsbuka prenosimo u celosti.

(Telegraf.rs)

 

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Савица

    26. septembar 2016 | 18:25

    НЕМА ШТА ВИШЕ ДА УКРАДЕТЕ. ПАЦОВИ НАПУШТАЈУ БРОД КОЈИ ТОНЕ.

  • Milica

    26. septembar 2016 | 20:01

    Ma Beba Balasevic je takva licnost da prosto ne mogu da spavam ako ne znam u kojoj je ona stranci. Idi sa tatom da se uclanite u HDZ ako vas prime

  • Goxy

    26. septembar 2016 | 18:14

    Ko se sve bavi(o) politikom, dobro je da još postojimo.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA