≫ 

GDE DA ULOŽITE NOVAC: Ministar poljoprivrede savetuje u koju oblast da investirate (VIDEO)

Ministar poljoprivrede savetuje posetioce portala Telegraf, u koju oblast poljoprivrede da ulože novac

  • 2
Foto: Tanjug/Zoran Žestić Foto: Tanjug/Zoran Žestić

Kako će država pomoći poljoprivrednike naredne godine, odnosno da li je završena analiza mera sa Svetskom bankom? Da li ćemo sprečiti prodaju zemlje strancima i kako napreduje dolazak Tenisa u Srbiju? Koja je oblast poljoprivrede najisplativija i gde da građani ulože novac, samo su neka od pitanja, koja ćemo postaviti Branislavu Nedimoviću, ministru poljoprivrede u uživo programu Telegrafa.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Kula

    4. oktobar 2016 | 09:47

    Čitam i neverujem! Dva pitanja...da li cemo spreciti prodaju zemlje strancima? Kako napreduje dolazak Tenisa u Srbiju? Pa ko je Tenis??? Stranac naravno...a gde dolazi???Dolazi na zemlju koju su za njega kupovali srpski tajkuni sve vreme demokracke vlast.Stranci su preko naših marioneta vec kupili celu Vojvodinu i sada ce polako kao i Tenis da dolaze po svoje na svoje.

  • milos

    5. jul 2017 | 13:07

    kao agronoma ,kao coveka koji je vec dvadeset godina u struci i praksi poljoprivredne proizvodnje ne bih zeleo da me ministar koji nema apsolutno veze sa poljorivredom savetuje sta da radim. prvo neka zavrsi skolu makar srednju poljoprivrednu a onda 15-20 godina prakse pa tek onda da se razgovaramo o temi. ovako ni znanja ni zvanja , ni dana radnog staza sem u politici i eto ministar .jadna smo mi drzava kada ovakvi dele savete.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA