≫ 

ALBANCI SLAVE OTIMAČINU TREPČE: Đurić poručuje da je ovo potez koji će dovršiti etničko čišćenje Srba na KiM

 ≫ 

Na Telegrafu pratite sve o slučaju Trepča koji trese srpsko političko nebo

Poštovani čitaoci,
Molimo vas da se pridržavate sledećih pravila za pisanje komentara:

  • Neophodno je navesti ime i e-mail adresu u poljima označenim zvezdicom, s tim da je zabranjeno ostavljanje lažnih podataka.
  • Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.
  • Prilikom pisanja komentara vodite računa o pravopisnim i gramatičkim pravilima.
  • Tekst komentara ograničen je na 1500 karaktera.
  • Nije dozvoljeno postavljanje linkova odnosno promovisanje drugih sajtova kroz komentare, te će takve poruke biti označene kao spam, poput niza komentara istovetne sadržine.
  • Komentari u kojima nam skrećete pažnju na propuste u tekstovima neće biti objavljeni, ali će biti prosleđeni urednicima, kao i oni u kojima nam ukazujete na neku pojavu u društvu, ali koji zahtevaju proveru.
  • NAPOMENA: Komentari koji budu objavljeni predstavljaju privatno mišljenje autora komentara, to jest nisu stavovi redakcije Telegrafa.
Odgovor na komentar korisnika Goran
Ime je obavezno
E-mail adresa je obavezna
E-mail adresa nije ispravna
*otkucano <%commentCount%> od ukupno <% maxCommentCount %> karaktera
Komentar je obavezan

<% message.text %>

Komentari

  • Kosovar

    09. oktobar 2016 | 15:28

    Idi covece tamo i resavaj problem! Placen si debelo za svoj posao a dal imas rezultata? Pokreni se i ucini bar nesto za taj narod! Samo prazne price i dobra plata. Dokle vise? Kreni!

  • Kralj

    09. oktobar 2016 | 15:15

    Uzece nam trepcu,uzece nam sve I na kraju cemo mi biti jos krivi I krenuce I rat.A 99,9% ce nam uzeti trepcu,zato sto se radi o 200 milijardi dolara,a Amerika stoji iza svega,zato sto ce ona da se dokppa silnog bogatstva.Primer:Libija,Je bila bogata zemlja,imali su besplatno zdravstvo,skolstvo,jako puno nafte ljudi su lepo ziveli za vreme Gadafija I na kraju su platili 10000 siromasnih libijaca da krenu protiv Gadafija I to sve zbog nafte,I Libija je sad u haosu.Sada haos u siriji,Ukrajni.Toliko su odvratni ti Amerikanci da mi se povraca od njih.Vidite da Rusija vodi rat sa sirijskom vojskom protiv terorizma,a amerika zeli da optuzi putina za ratne zlocine,umesto da se udruze sa njima I da im pomognu da uklone sve teroriste,a u siriji se to sve desava ponovo zbog nafte.Ubedjen sam da oni finansiraju i Isis I sve ostale teroristicke organizacije,a evropskom unijom upravlja amerika.Nisam nikako za evropsku uniju,najbolje je da se drzimo rusa,pa kud puklo da puklo.Oni malo bolje da znaju istoriju ne bi to bilo tako,ustvari znaju o istoriji kosova ali kako vidim istorija se zaboravlja I vise ne treba ni da postoji.Ogorcen sam sa svime sta se desava.A Amerika podrzava kosovo,zato sto se tu trguje organima,drogom...I to njima ide u korist.Zasto se ne pokrene prica o zutoj kuci,jer ce iscureti podaci I sve o americi.Strasno,al mi tu ne mozemo nista,jer smo Mali I svi mogu da se igraju sa nama I svi nas mrze zato sto podrzavamo ruse...............

  • Outsider

    09. oktobar 2016 | 15:00

    Pitajte vucica koliki nam je BDP.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA