Vučić: Ne želim da se mešam u "slučaj Dikić", ali prema informacijama koje imamo nije reč o terorizmu

Premijer je rekao da o ovom slučaju više neće reći ni reč, jer ne želi da utiče na bilo koji način na političku scenu Crne Gore

  • 38

Premijer Aleksandar Vučić izjavio je danas da se, prema informacijama kojima raspolažu naše službe, čini da u "slučaju Dikić" nije reč o terorizmu, ali je istakao da ne želi da se uopšte meša u bilo šta drugo vezano za taj slučaj.

Vučić: Čudan mi je dan kad se dešava hapšenje Dikića

- Naše službe imaju precizne informacije vezano za ljude iz Zubinog potoka i za to o čemu je govorio i za šta ih je prijavljivao kosovski Albanac, šef njihove policije za taj region, Seljimaj - rekao je Vučić.

Premijer je dodao i da se "čini da imamo dovoljno jasne informacije da tu nije reč o terorizmu".

- Za drugo ne želim da se mešam i više reč neću reći jer neću da utičemo na bilo koji način na političku scenu Crne Gore - podvukao je Vučić.

Prema njegovim rečima, naša obaveza kao države Srbije je da tražimo informacije o našim građanima.

- I, to je sve - rekao je Vučić.

Na opasku da se u medijima pojavljuju spekulacije kako je ta akcija donela tri do četiri odsto glasova vladajućoj stranci u Crnoj Gori, on je rekao:

- Nisam spreman to da komentarišem i ne želim da ulazim u to - rekao je premijer.

(Telegraf.rs / Tanjug)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Max

    19. oktobar 2016 | 21:12

    Sve je tu jasno, nema to veze sa terorizmom.

  • Zeljko

    19. oktobar 2016 | 20:38

    I onda neko proziva Putina, Rusiju Ovo je sramota za milu đukanovica i sve crnogorce koji su za njega glasali. Nema tu ni P od nekad nadalekopoznatog crnogorskog poštenja. Sramota je i za zapadne vlade koje bi to brže bolje priznale, ali njih već dugo nije ničega sramota. Eto, da nema Rusije ovo bi vam bila vječni demokratski obrazac u cijelom svijetu. Nema ni referenduma o ulasku u nato da se ne gubi bespotrebna energija. Hahaha, pa to je živi cirkus..... Sad vidite zašto je Snouden otkrio dokumente i pobjegao u Rusiju. . Zato što Rusi imaju barem malo elementarnog poštenja, nisu kontradiktorni. Zato ljudi moralnih stavova danas uvazavaju Rusiju a ne spletkarsku lažnu demokraciju pojedinih zapadnih zemalja.

  • Radoje

    19. oktobar 2016 | 16:35

    Svima je jasno da to nije bio teroristička kacija i da Dikić nikada nebi bio terorista.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA