Naložena DNK analiza automobila sa oružjem kod kuće Aleksandra Vučića, na terenu policija i forenzičari

U šumi u blizini porodične kuće premijera policija je juče po prijavi meštana Jajinaca našla oružuje u sanducima u kojima se čuva ova vrsta naoružanja

  • 33

Pripadnici policije, antidiverzione jedinice i forenzičari jutros su na licu mesta gde je nađen arsenal oružja u blizini porodične kuće premijera Aleksandar Vučića u Jajincima.

SVETSKE AGENCIJE O PRONAĐENOM ORUŽJU: Vučić i njegova porodica evakuisani na "sigurno mesto"

Kako je javio RTS, po nalogu nadležnog tužilaštva naložena je DNK analiza, a trebalo bi da budu skinuti otisci prstiju sa naoružanja koje je juče nađeno u šumi, kako bi se otkrio razlog zašto se našlo u blizini premijerove porodične kuće.

Sve oči uprte su u Bezbednosno-informativnu agenciju, navodi RTS i podseća da informacije BIA očekuje ministar unutrašnjih poslova Nebojša Stefanović i drugi članovi vlade, kao i sam premijer koji je juče rekao da se pre informacija BIA neće oglašavati.

DAČIĆ UPOZORAVA: Stranci uvek lako nađu srpsku ruku koja će za njih obaviti prljav posao

U šumi u blizini porodične kuće premijera policija je juče po prijavi meštana Jajinaca našla oružuje u sanducima u kojima se čuva ova vrsta naoružanja.

Foto-montaža: Google Maps, Wikimedia, Tanjug/AP, Milena Đorđević Foto-montaža: Google Maps, Wikimedia, Tanjug/AP, Milena Đorđević

Poličija je pronašla zolju, četiri ručne bombe i 100 komada municije kalibra 7,62 milimetara.

Nađena je i municija za automatsko naoružanje i snajper, kao i između deset i 15 metaka nepoznatog kalibra.

VUČIĆEV PRVI KOMŠIJA IZ JAJINACA: Ako je tačno da su spremali likvidaciju, to su onda radili noću (FOTO)

Kako navodi RTS, zolja, ručni bacač, koja služi za uništavanje oklopnih vozila, tenkova ili blindiranih automobila, nađena je 15 metara pre skretanja za kuću premijerovog oca, na mestu gde zbog konfiguracije terena mora da se uspori.

(Telegraf.rs / Tanjug)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Peta kolona

    30. oktobar 2016 | 10:28

    Pa jeli nađeno oružje u vozilu ili je zakopano u šumi?Da nije ovo priča da se smeni šef Bezbednosne agencije?Priča ne pije vodu.

  • zoran

    30. oktobar 2016 | 10:18

    Prvo i prvo samo pisanje medija je komicno.Prvo je bilo sanduci sa oruzjem u sumi,pa onda automobil pun oruzja.Na kraju ce biti mozda oruzje u nekoj kuci u sumi.Sta je od svega ovoga tacno?Ja verujem da je ovo obicna manipulacija narodnom masom.

  • Zoltan

    30. oktobar 2016 | 09:27

    Ja se nikoga ne bojim, zasto ?

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA