Bezbednosne službe BiH pomažu Srbiji u istrazi u vezi sa oružjem koje je pronađeno u blizini Vučićeve kuće

- Mogu da potvrdim da smo imali komunikaciju za bezbedonosim agencijama iz Srbije povodom dešavanja oko premijera Vučića - rekao je ministar bezbednosti BiH Dragan Mektić

  • 9

Ministar bezbednosti BiH Dragan Mektić izjavio je da su službe te zemlje imale komunikaciju sa bezbednosnim agencijama iz Srbije povodom pronađenog naoružanja nedaleko od kuće premijera Srbije Aleksandra Vučića.

BEČIĆEVA KRITIKA UPUĆENA SLUŽBAMA BEZBEDNOSNTI: Moraće da preuzmu odgovornost

- Mogu da potvrdim da smo imali komunikaciju za bezbedonosim agencijama iz Srbije povodom dešavanja oko premijera Vučića... Imamo njihove zahteve u smislu određene pomoći, rasvetljavanju činjenica. Sa naše strane ćemo učiniti sve što možemo da pomognemo kolegama iz Srbije povodom ovog slučaja - rekao je Mektić za N1.

Na pitanje da li su u toku provere u BiH, Mektić odgovara: "Ne bih mogao konkretnije i više da kažem u ovom momentu. Postoje određeni zahtevi, uključićemo sve kapacitete da pomognemo kolegama iz sigurnosnih agencija u Srbiji".

Naložena DNK analiza automobila sa oružjem kod kuće Aleksandra Vučića, na terenu policija i forenzičari

Printskrin: Youtube/Islamika Org Kanal Printskrin: Youtube/Islamika Org Kanal

U blizini porodične kuće premijera Srbije Aleksandra Vučića u Jajincima kod Beograda u subotu su otkriveni sanduci sa oružjem.

Ministar unutrašnjih poslova Nebojša Stefanović je kazao da su pronađeni raketni bacač "zolja", četiri ručne bombe, 100 komada municije kalibra 7,62 mm, četiri ili pet metaka za automatsko oružje i 15 metaka nepoznatog kalibra.

(Telegraf.rs/Tanjug)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Cakano

    31. oktobar 2016 | 11:24

    Zašto tako ne istražuju silna ubistva po Srbiji? Zašto je njegov život važniji i bitniji od ostalih života koji su već izgubljeni?

  • Neni

    31. oktobar 2016 | 11:53

    Hoce li da pomognu i meni da saznam ko nam je ubio sina koji je ,,mnogo znao,,

  • Neni

    31. oktobar 2016 | 11:52

    Hoce li da pomognu i meni davsaznam ko nam je ubio sina kojimje ,,mnogo zna,,

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA