≫ 

KAKO DA NAS BUDE VIŠE: Slavica Đukić Dejanović za Telegraf o demografskoj slici Srbije (VIDEO)

Koje mere priprema država za podsticanje rađanja? Da li će seksualno obrazovanje biti uvedeno kao predmet u osnovne škole i kako sprečiti porodično nasilje? Kakva je situacija u SPS-u, samo su neka od pitanja za Slavicu Đukić Dejanović, ministarku bez portfelja

  • 11

Dačić: Nekima bi odgovaralo da dođe do sukoba Žandarmerije i Bošnjaka

Đukić Dejanović: Ružić nema svoju struju, on je individualac

Kako poboljšati demografsku sliku Srbije? Koje mere priprema država za podsticanje rađanja, ali i kako uspešno primeniti strategije i propise? Da li će seksualno obrazovanje biti uvedeno kao predmet u osnovne škole i kako sprečiti porodično nasilje? Kakva je situacija u SPS-u, i kako komentariše istupe pojedinih članova, samo su neka od pitanja za Slavicu Đukić Dejanović, ministarku bez portfelja i zamenicu predsednika SPS-a. Uživo na Telegrafu!

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • CM

    22. novembar 2016 | 10:38

    E svasta.... pa podignite standard. Od čega mladi parovi da hrane i skoluju decu i sve sto treba. Suzbijte korupciju i pljacku drzave. Ako se uvode mere srednje da li je u redu da guvernerka ima 5.000 EU platu ? O Bajatovicu da ne govorim. Gde su restorani po skupstinskim cenama h kojima mogu socijalno ugroženi da se hrane a ne sto je paradoks poslanici koji ne znaju vise sta ce sa svojim prihodima i zive u luksuzu. Za njih ima dovoljno para u budzetu za povecanje plate a za penzionere nema i za robovsku "platu" oko 200 €.

  • Јасмина

    22. novembar 2016 | 10:41

    Стрикитно се држими Европског пута,цене су нам европске,казне и којекакве новотарије,такође само нам је стандард никакав...Па ко онда да рађа...

  • горки лист

    22. novembar 2016 | 10:49

    Trla baba dlan,da joj prodje dan!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA