• 82

RUSIJA ILI EU? Evo s kim bi Srbija trebalo da uđe u zajednicu! (REZULTATI)

Da li Srbija treba da uđe u zajednicu sa EU ili Rusijom? Više od 260.000 Facebook korisnika pratilo je ovu anketu, a ovo su rezultati! Da li ste iznenađeni odgovorom?

  • 82

Najveća srpska dilema nekada je glasila: kako da plata (ako je imate) potraje do prvog? Danas glasi: Da li bi trebalo ući u državnu zajednicu sa EU ili Rusijom? "Maćeha" ili "majka". Merkelova ili Putin? Ili i jedno i drugo? Ili nijedno, ni drugo. Pitali smo vas na Facebooku. Da li ste iznenađeni rezultatima?
Na osnovu rezultata glasanja na oficijalnoj Fejsbuk stranici portala Telegraf.rs, ubedljivo je trijumfovala opcija, koja je za savez sa Rusijom. Na ponuđeno pitanje u našoj anketi: Da li Srbija treba da uđe u zajednicu sa EU ili Rusijom? - odgovor Rusija dobio je 12819 glasova naspram 3255, koliko je osvojila opcija koja je za ulazak u Evropsku uniju.

Han siguran u put Srbije ka EU: U 2017. godini sigurno ćete otvoriti još više poglavlja
EU o očekivanjima od Srbije za poglavlja 5 i 25: Treba da se uspostavi adekvatna primena nacionalnog zakonodavstva
Na ovo pitanje je, za četiri sata koliko je anketa trajala, odgovorilo je,  glasalo, komentarisalo ili podelilo na svojim profilima 57700 ljudi, dok je glasanje u nekom trenutku pratilo više 260.000 Fejsbuk korisnika. Anketa je doprla (reach) do 1.200.000 korisnika ove društvene mreže.

Uzimajući u obzir poslednja dešavanja oko pregovora Srbije i EU, odnosno blokade od strane Hrvatske, nije teško zaključiti, zašto je došlo do ubedljive pobede opcije koja podržava savez sa Rusijom.

Kom savezu bi Srbija trebalo da pristupi?

Glasajte

Da biste učestvovali u anketama portala Telegraf.rs posetite našu Fejsbuk stranicu. Glasanje obavite klikom na emotikon pored slike vašeg favorita ili odgovora koji podržavate.
Takođe, posle glasanja, možete da ostavite komentar zašto je baš to vaš izbor.
Kako je izgledao tok glasanja, možete pogledati u videu.

(Telegraf.rs)

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • ATIMUS

    Kada bi pitali grlate velike rusofile koi bi pasos uzeli dali ruski ili nemacki ,francuski ,engleski naravno uzeli bi ............ne ruski nego nemacki ili francuski ili engleski .....licemerno pokvareno, ljigavo .....

  • Jelena

    Zašto bi uopšte ulazili u nekakve saveze? Nisam sigurna da je Rusija toliko zainteresovana za nas, koliko za svoju poziciju na Balkanu. A ni Evropskoj uniji ne trebamo. Da im trebamo EU bi dala olakšie našim radnicima u inostranstvu, a ne da svi drugi imaju prvenstvo pri zapošljavanju. Srbija treba da vodi pametnu politiku i da od oba saveza dobije to što Srbima treba. Niti da kontrira, niti da igra kako drugi sviraju. Srbima treba da je srpski interes na 1. mestu, a ne stupanje u nekakve saveze od kojih možda neće imati bitnije koristi.

  • Johan

    Ko god radi na zapadu i u Eu pomaze familiju u srbiji a iz rusije odu da rade i vrate se sa manje para nego sto su otisli ja znam jel ika radim tako isto po svetu svugde

Preporuka sa Weba

by Content Exchange

Google preporuke

Najnovije vesti

Dozvoljavam da mi Telegraf.rs šalje obaveštenja o najnovijim vestima