SNS: Samo da se DS ne oglašava po pitanju nasilja

Danas, isti ti Šutanovac, Balša i kompanija, terorišu sve u Narodnoj skupštini, od srpskog parlamenta prave rijaliti šou, navodi se u saopštenju SNS

  • 74

Srpska napredna stranka poručila je Demokratskoj stranci da se samo oni ne oglašavaju po pitanju nasilja i toga ko je iznad zakona, jer građani znaju da su upravo oni u poslednjih 20 godina bili nedodiriljivi i da za njih nijedan zakon nije važio.

Vređali, pretili, psovali mi mrtvog oca i majku: MARTINOVIĆ O INCIDENTU U SKUPŠTINI

Opozicija traži smenu Martinovića: Nije dao reč ni opoziciji, ni većini

- Danas, isti ti Šutanovac, Balša i kompanija, terorišu sve u Narodnoj skupštini, od srpskog parlamenta prave rijaliti šou, ometaju raspravu, izvode cirkuske šarade, i, zajedno sa svojim agresivnim i primitivnim kompanjonima iz drugih poslaničkih grupa, svakodnevno provociraju kako bi izazvali neki incident - navodi se u saopštenju SNS.

Kako se navodi, građani vide i da opozicija nema ništa da ponudi, osim mržnje, psovki i nasilja, da imaju naloge i unapred pripremljene planove da sprovode haos u Skupštini, ruše njeno dostojanstvo i urušavaju ovu instituciju.

Foto: Tanjug/Dragan Kujundžić Foto: Tanjug/Dragan Kujundžić

- Odlično vide da opozicija u Skupštini pokušava da izazove fizičke incidente i nasilje, kao i to da lažu, blate, obmanjuju, izvrću, ali i najprimitivnije pljuju, vređaju i prete poslanicima vlasti, ne prezajući čak ni od toga da im psuju mrtvog oca i nepokretnu majku", navodi se u saopštenju.

Srpskoj naprednoj stranci je jasno da se lažne demokrate i ostali nasilnici iz opozicije ovako ponašaju, jer nemaju ni program, ni politiku, ali im poručujemo da se poverenje građana ne može zadobiti terorom, nasiljem i prostaklukom, već iskučivo radom i rezultatima, zaključuje se u saopštenju.

(Tanjug/Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Zeljko

    25. novembar 2016 | 13:17

    Demokrate su u fazi raspadanja kao i uostalom sva opozicija pa pokusavaju da naprave haos jer im napredovanje Srbije uopste ne odgovara. Medjutim gradjani se pitaju i SNS ima ogromnu podrsku.

  • marija

    25. novembar 2016 | 14:24

    Opozcija je oličenje nasilja.

  • jelica

    25. novembar 2016 | 14:26

    Članovi opozicije oduvek su bili skloni nasilju kao i nepoštovanju zakona.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA